Επικαιρότητα Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia, που πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εστιάζει το ενδιαφέρον στις τουριστικές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αναμένονται 100 προσκεκλημένοι tour operators από όλο τον κόσμο. Επίσης θα υπάρχει εκπροσώπηση από χώρες από 4 ηπείρους, και αναφορικά με την Ελλάδα από 8 περιφέρειες. Η Τζιά συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στο χώρο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις ομορφιές του νησιού μας και επίσης να γνωρίσει τα τοπικά μας προιόντα. Υπεύθυνοι του περιπτέρου μας Ξέστερνος Λουκάς - εθελοντής και Τσούφη Τόνια εκπρόσωπος του Συλλόγου Επαγγελματιών Κέας.Προσκαλούμε όσους συμπατριώτες μας μένουν στη Βόρειο Ελλάδα να επισκευθούν το περίπτερό μας στην έκθεση.

Published on Νοεμβρίου 22nd, 2012 | by keatzia

0

Συμμετοχή της Τζιας στην έκθεση Philoxenia

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, Philoxenia, που πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εστιάζει το ενδιαφέρον στις τουριστικές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αναμένονται 100 προσκεκλημένοι tour operators από όλο τον κόσμο. Επίσης θα υπάρχει εκπροσώπηση από χώρες από 4 ηπείρους, και αναφορικά με την Ελλάδα από 8 περιφέρειες.

Η Τζιά συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στο χώρο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις ομορφιές του νησιού μας και επίσης να γνωρίσει τα τοπικά μας προιόντα. Υπεύθυνοι του περιπτέρου μας Ξέστερνος Λουκάς – εθελοντής και Τσούφη Τόνια εκπρόσωπος του Συλλόγου Επαγγελματιών Κέας.

Προσκαλούμε όσους συμπατριώτες μας μένουν στη Βόρειο Ελλάδα να επισκευθούν το περίπτερό μας στην έκθεση.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑