Επικαιρότητα Το έργο «Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης για ανέργους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους» θα υλοποιηθεί στους Νομούς Δωδεκανήσου & Κυκλάδων στις θεματικές κατηγορίες α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ –ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ β) ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ γ) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ δ) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ε) ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.   Στη φόρμα που θα βρείτε εδώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τα προγράμματα κατάρτισης που θα θέλατε να παρακολουθήσετε στο νησί μας.   Κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει με την επιτυχή παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης, βεβαίωση παρακολούθησης. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υλοποιείται από το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔΝΑ). Περισσότερες πληροφορίες στο www.katartisi-pnai.gr.

Published on Φεβρουαρίου 5th, 2013 | by keatzia

0

Δωρεάν Προγράμματα Κατάρτισης στην Κέα

Το έργο «Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης για ανέργους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους» θα υλοποιηθεί στους Νομούς Δωδεκανήσου & Κυκλάδων στις θεματικές κατηγορίες

α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ –ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

β) ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

γ) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

δ) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ε) ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

 

Στη φόρμα που θα βρείτε εδώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τα προγράμματα κατάρτισης που θα θέλατε να παρακολουθήσετε στο νησί μας.

 

Κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει με την επιτυχή παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης, βεβαίωση παρακολούθησης. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υλοποιείται από το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΑΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔΝΑ). Περισσότερες πληροφορίες στο www.katartisi-pnai.gr.

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑