Εκδηλώσεις   Η Γιορτή Παραμυθιών μας περιμένει για όγδοη συνεχή χρονιά στην Κέα. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 17 έως και τις 25 Ιουλίου (τα προεόρτια θα ξεκινήσουν από τις 10 Ιουλίου).   Όπως κάθε χρόνο το σκηνικό θα αποτελέσουν μαγευτικά μέρη της Τζιάς. Παραλίες, πλακόστρωτα μονοπάτια, η Βρύση του Βενιαμίν, το αρχαίο θέατρο της Καρθαίας και άλλα θα μας παρασύρουν να μπούμε στην περιπέτεια ενός παραμυθιού. Το θέμα της φετινής Γιορτής Παραμυθιών είναι οι ''Μεταμορφώσεις''. Έλληνες και ξένοι αφηγητές θα μας μαγέψουν με ιστορίες από όλο τον κόσμο για μικρούς και μεγάλους.   Η αφίσα της 8ης Γιορτής Παραμυθιών (απόσπασμα της οποίας βλέπετε) βασίζεται στο έργο του Νίκου Χριστοφοράκη με θέμα «Η Λήδα και ο Κύκνος». Η είσοδος είναι ελεύθερη και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.   www.e-mythos.eu  

Published on Μαΐου 12th, 2010 | by keatzia

0

8η Γιορτή Παραμυθιών Κέας 2010

 

Η Γιορτή Παραμυθιών μας περιμένει για όγδοη συνεχή χρονιά στην Κέα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 17 έως και τις 25 Ιουλίου (τα προεόρτια θα ξεκινήσουν από τις 10 Ιουλίου).

 

Όπως κάθε χρόνο το σκηνικό θα αποτελέσουν μαγευτικά μέρη της Τζιάς. Παραλίες, πλακόστρωτα μονοπάτια, η Βρύση του Βενιαμίν, το αρχαίο θέατρο της Καρθαίας και άλλα θα μας παρασύρουν να μπούμε στην περιπέτεια ενός παραμυθιού. Το θέμα της φετινής Γιορτής Παραμυθιών είναι οι »Μεταμορφώσεις». Έλληνες και ξένοι αφηγητές θα μας μαγέψουν με ιστορίες από όλο τον κόσμο για μικρούς και μεγάλους.

 

Η αφίσα της 8ης Γιορτής Παραμυθιών (απόσπασμα της οποίας βλέπετε) βασίζεται στο έργο του Νίκου Χριστοφοράκη με θέμα «Η Λήδα και ο Κύκνος». Η είσοδος είναι ελεύθερη και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

www.e-mythos.eu

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑