Επικαιρότητα Καλωσορίζουμε το Μάιο με μια σειρά από εκδηλώσεις. Ελευθερία, Δύναμη, Ζωή. Λέξεις σύμβολα που θα μας γεμίσουν, θετική ενέργεια, διάθεση και γέλια. Το τετραήμερο της πρωτομαγιάς το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο μοναδικές στιγμές. Η Λίζα Μορφονιού, ο Παναγιώτης Ασπιώτης, η Σοφία Γαιτάνη και το Gastronomy Team, θα φροντίσουν να ζήσετε για λίγο μακριά από την καθημερινότητα ανάμεσα σε φίλους.   Διαμονή στο Aigis Suites *5 ήμερη απόδραση Tρεις διανυκτερεύσεις στο Αιγίς με την Τέταρτη Δωρεάν. 28/04 Σάββατο απολαμβάνεται τα υπέροχα ανοιξιάτικα κοκτέιλ σε ένα μοναδικό cocktail party, ως καλεσμένοι μας 29/04 Κυριακή μεσημεριανός μπουφές με ούζο και τσίπουρο κόστος 35.00€ άτομο 30/04 Δευτέρα χαλαρώνεται στο υπέροχο Spa & 01/04 Τρίτη εκδρομή, πεζοπορία και γεύμα στην εξοχή κόστος 20.00€ άτομο   Σάββατο 28.04.2012 H Σοφία Γαιτάνη θα παρουσιάσει μια αναδρομική έκθεση με πίνακες και πορσελάνες για να κάνουμε το πρωινό, το δείπνο και τις παρουσιάσεις των λιχουδιών μας πιο ενδιαφέρουσες, να αλλάξουμε λίγο τα αντικείμενα γύρω μας και να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας. Η νέα σειρά από πορσελάνες είναι εμπνευσμένη από τα ονόματα των σουιτών του AIGIS. Η Λίζα και ο Τάκης μας υποδέχονται στους χώρους του ΑΙΓΙΣ την ώρα του ηλιοβασιλέματος με δροσερά cocktail και φροντίζουν όπως αυτοί ξέρουν να περάσουμε αξέχαστα.   Κυριακή 29.04.2012 Tο μεσημέρι οι γευστικές προτάσεις του Aigis με τη Gastronomy Team σερβίρονται σε ένα μεσημεριάτικο γεύμα προσφοράς και χαλάρωσης, μια γιορτή ντυμένη με μουσική, χρώμα και εικόνες.   Τρίτη  01.05.2012 Θα μαζέψουμε λουλούδια από τα ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ της Τζιας θα πιούμε μαυρούδι (τζιώτικο κρασί) και θα γευτούμε τζιώτικους μεζέδες στην παλιά καθικιά της Επισκοπής. Θα βραβευθεί το ωραιότερο μαγιάτικο στεφάνι με έργο της Σοφίας Γαιτάνη. Μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν μέσω της Gastronomy Team για τους σκοπούς, της Κιβωτού του Κόσμου.   Σας περιμένουμε Σοφία Γαϊτάνη, Aigis Suites, Gastronomy Team www.aigisuites.com   www.facebook.com/GastronomyTeam

Published on Απριλίου 23rd, 2012 | by keatzia

0

Aigis Suites – Happy Ma(n)y Days

Καλωσορίζουμε το Μάιο με μια σειρά από εκδηλώσεις.

Ελευθερία, Δύναμη, Ζωή. Λέξεις σύμβολα που θα μας γεμίσουν, θετική ενέργεια, διάθεση και γέλια.

Το τετραήμερο της πρωτομαγιάς το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο μοναδικές στιγμές.

Η Λίζα Μορφονιού, ο Παναγιώτης Ασπιώτης, η Σοφία Γαιτάνη και το Gastronomy Team, θα φροντίσουν να ζήσετε για λίγο μακριά από την καθημερινότητα ανάμεσα σε φίλους.

 

Διαμονή στο Aigis Suites

*5 ήμερη απόδραση

Tρεις διανυκτερεύσεις στο Αιγίς με την Τέταρτη Δωρεάν.

28/04 Σάββατο απολαμβάνεται τα υπέροχα ανοιξιάτικα κοκτέιλ σε ένα μοναδικό cocktail party, ως καλεσμένοι μας

29/04 Κυριακή μεσημεριανός μπουφές με ούζο και τσίπουρο κόστος 35.00€ άτομο

30/04 Δευτέρα χαλαρώνεται στο υπέροχο Spa &

01/04 Τρίτη εκδρομή, πεζοπορία και γεύμα στην εξοχή κόστος 20.00€ άτομο

 

Σάββατο 28.04.2012

H Σοφία Γαιτάνη θα παρουσιάσει μια αναδρομική έκθεση με πίνακες και πορσελάνες για να κάνουμε το πρωινό, το δείπνο και τις παρουσιάσεις των λιχουδιών μας πιο ενδιαφέρουσες, να αλλάξουμε λίγο τα αντικείμενα γύρω μας και να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας.

Η νέα σειρά από πορσελάνες είναι εμπνευσμένη από τα ονόματα των σουιτών του AIGIS.

Η Λίζα και ο Τάκης μας υποδέχονται στους χώρους του ΑΙΓΙΣ την ώρα του ηλιοβασιλέματος με δροσερά cocktail και φροντίζουν όπως αυτοί ξέρουν να περάσουμε αξέχαστα.

 

Κυριακή 29.04.2012

Tο μεσημέρι οι γευστικές προτάσεις του Aigis με τη Gastronomy Team σερβίρονται σε ένα μεσημεριάτικο γεύμα προσφοράς και χαλάρωσης, μια γιορτή ντυμένη με μουσική, χρώμα και εικόνες.

 

Τρίτη  01.05.2012

Θα μαζέψουμε λουλούδια από τα ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ της Τζιας θα πιούμε μαυρούδι (τζιώτικο κρασί) και θα γευτούμε τζιώτικους μεζέδες στην παλιά καθικιά της Επισκοπής.

Θα βραβευθεί το ωραιότερο μαγιάτικο στεφάνι με έργο της Σοφίας Γαιτάνη.

Μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν μέσω της Gastronomy Team για τους σκοπούς, της Κιβωτού του Κόσμου.

 

Σας περιμένουμε

Σοφία Γαϊτάνη, Aigis Suites, Gastronomy Team

www.aigisuites.com   www.facebook.com/GastronomyTeam

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑