Δήμος Κέας αξιοθέατα της Κέας

Published on Ιουλίου 14th, 2015 | by keatzia

Αρχαιολογικό Μουσείο – Ωράριο λειτουργίας

Ευχάριστα νέα, για τη λειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Κέας, μας κοινοποιήθηκαν με την παρακάτω ανακοίνωση του Δήμου Κέας.

«Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Κέας και αποδοχή από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, διατίθεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κέας, ένας εκ των απασχολούμενων υπαλλήλων του Δήμου στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.
Κίνητρο της δημοτικής Αρχής για αυτή τη διάθεση, αποτέλεσε η αναγνώριση της επιτακτικής ανάγκης για την άμεση αποκατάσταση της επισκεψιμότητας του Μουσείου.
Για το λόγο αυτό, από σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου το Αρχαιολογικό Μουσείο Κέας θα λειτουργεί για το κοινό από Τρίτη έως και Σάββατο και από τις 08:00 έως τις 15:00

Σχετικά με τη λειτουγία του μουσείου τις Κυριακές μας ενημέρωσαν ότι: «Με την ολοκλήρωση της προκήρυξης πρόσληψης των εποχικών φυλάκων του Υπουργείου Πολιτισμού, για την οποία η υποβολή αιτήσεων λήγει σήμερα, θα υπάρχει η δυνατότητα για επισκεψιμότητα και την Κυριακή. Ευελπιστούμε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα.»

Μην παραλείψετε λοιπόν να επισκευθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο Κέας, το οποίο βρίσκεται στην Ιουλίδα και φιλοξενεί τα ευρήματα των ανασκαφών και των αρχαιολογικών ερευνών που έχουν γίνει στην Κέα. Δείτε επιπλέον πληροφορίες εδώ. 

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑