Νέα οικονομικό parking μέσα στο λιμάνι του Λαυρίου

Published on Απριλίου 19th, 2019 | by keatzia

Ψάχνεις κι εσύ οικονομικό parking μέσα στο λιμάνι του Λαυρίου;

Πασχαλινή απόδραση στη Τζιά;
Η Cityzen σου προσφέρει οικονομικό parking μέσα στο λιμάνι του Λαυρίου για να σαλπάρεις ξέγνοιαστα!

Η Τζιά αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο. Επιλέγεται από τους ταξιδιώτες για εξορμήσεις Σαββατοκύριακου ή και μονοήμερες εκδρομές τελευταίας στιγμής λόγω της κοντινής της απόστασης από την Αθήνα, μόλις 1 ώρα από το Λιμάνι του Λαυρίου.

Η Cityzen Parking & Services, η #1 εταιρία Parking στην Ελλάδα, λειτουργεί το χώρο στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Λαυρίου και αναβαθμίζει την εμπειρία στάθμευσης μέσω των καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει. Είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία parking στην Ελλάδα με δική της mobile εφαρμογή, συμβατή με Android και iOs, μέσα από την οποία μπορείς να προαγοράσεις θέση στάθμευσης στο Λιμάνι του Λαυρίου, μόνο με μερικά clicks εξασφαλίζοντας 20% έκπτωση.

Ταυτόχρονα, σου δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για το υπόλοιπο του προαγορασμένου χρόνου στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο.

οικονομικό parking μέσα στο λιμάνι του Λαυρίου

Επιπλέον μέσω του Cityzen app παρέχεται η υπηρεσία zenParking.
Η καινοτομική υπηρεσία της Cityzen, που μπορείς να εξοφλήσεις το σύνολο της παραμονής σου μέσα από το κινητό σου με έκπτωση 20%, λίγο πριν την έξοδο από το χώρο στάθμευσης.

Χωρίς μετρητά, Χωρίς αναμονή!

Όσοι επισκέπτονται το Λιμάνι του Λαυρίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις παραπάνω εφαρμογές και να σταθμεύσουν το όχημά τους εύκολα και γρήγορα, ξεκινώντας ένα ευχάριστο και ξέγνοιαστο ταξίδι!

Ο χώρος στάθμευσης ‘Cityzen Λιμάνι Λαυρίου’ διαθέτει 350 θέσεις, μεταξύ των οποίων και θέσεις ΑΜΕΑ, λειτουργεί καθημερινά 24/7 και παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
Διεύθυνση: Λεωφ. Μίκη Θεοδωράκη, εντός Επιβατικού Λιμένα Λαυρίου 

android_badge

apple_badge

 

Στη Cityzen υπάρχει πάντα θέση για την απόλυτη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της!

Η Cityzen Parking & Services είναι η #1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης σε ένα εκτεταμένο δίκτυο 29 σταθμών και 14.960 θέσεων, μεταξύ των οποίων το αεροδρόμιο των Χανίων και το λιμάνι του Λαυρίου. Ταυτόχρονα διαχειρίζεται τους χώρους στάθμευσης Μικρής και Μεγάλης Διάρκειας καθώς και την υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.cityzen.com.gr.
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 213 0 600 000 ή μέσω email στο customerservice@cityzen.com.gr.

Σχόλια

σχόλια


About the AuthorBack to Top ↑