Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με μήνυμα στο www.facebook.com/keatzia

Ποιοι είμαστε

Η πρώτη ιδέα για την δημιουργία του kea-tzia.gr εκδηλώθηκε το καλοκαίρι του 2007 κάπου στην Πέρα Μεριά. Η φιλοδοξία ήταν να φιλοξενηθούν στις σελίδες ενός site όλος ο πολιτισμικός, φυσικός, αρχιτεκτονικός και κοινωνικός πλούτος της Κέας.

Έτσι και έγινε.

Δύο χρόνια αργότερα, δύο φοιτητές αρχιτεκτονικής από την Τζιά έδωσαν πνοή σε αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο. Αργότερα την προσπάθεια τους ακολούθησαν άλλοι δύο Τζιώτες φοιτητές και είμαστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν και άλλοι…

Ο εμπλουτισμός του περιεχομένου αποτελεί αποκλειστικά έργο της ομάδας μας, συνεπικουρούμενo από την ευγενική συνδρομή κατοίκων και φίλων του νησιού.

Η νεολαία της Τζιάς βγήκε μπροστά…
Παρασυρθείτε…

Σας αφορά

Παρακαλούμε όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν, να συμπληρώσουν τις θεματικές μας ενότητες ή να δημιουργήσουν καινούργιες, να έρθουν σε επαφή με το site μέσω του www.facebook.com/keatzia

Επίσης ενημερώστε μας για τυχόν προσθήκη ή μεταβολή των στοιχείων της επιχείρησή σας στον επαγγελματικό οδηγό και στους λοιπούς καταλόγους. Απολογούμαστε για οποιαδήποτε λάθη γίνονται εκ παραδρομής.

Οι φωτογραφίες, οι χάρτες και τα κείμενα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας μας και δεν επιθυμούμε να χρησιμοποιηθούν πουθενά αλλού χωρίς την έγγραφη άδεια μας. Απόψεις που διατυπώνονται σε άλλους ιστότοπους πέραν του kea-tzia.gr δεν εκφράζουν απαραίτητα την ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το kea-tzia.gr.

 


Back to Top ↑