Νυχτερινή ζωή στην Κέα

Nightlife

Το όμορφο νησί της Τζιας διατηρεί την ταυτότητα του ακόμη και τη νύχτα. Η διασκέδαση και η νυχτερινή ζωή στην Κέα είναι ήπιας μορφής σε μια προσπάθεια να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της, όπως γίνεται αλλού στις Κυκλάδες. Υπάρχουν αρκετά μέρη για να περάσετε ευχάριστα τα βράδια σας χωρίς όμως να διαταράσσεται η ζωή των κατοίκων και η γαλήνη του νησιού.

Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο Βουρκάρι και στο Γιαλισκάρι σε μια ατμόσφαιρα ρομαντική και χαλαρή ή να χορέψετε σε κάποιο από τα μπαράκια με ξένη κυρίως μουσική. Στην Ιουλίδα οι επιλογές είναι λίγες αλλά μπορούν να προσφέρουν ατμοσφαιρικά βράδια και όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Ανεβείτε μέχρι και τον Άγιο Σπυρίδωνα για ωραίες μουσικές επιλογές στα πιο γραφικά σοκάκια της Χώρας. Στην Κορησσία, αλλά και στον δρόμο για τη Χώρα, υπάρχουν μερικά κλαμπ που παίζουν ελληνική και ξένη μουσική για όσους θέλουν να διασκεδάσουν χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τις καλοκαιρινές νύχτες μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον Κούνδουρο για κάτι πιο ήσυχο ενώ δε θα χορταίνετε τη μαγευτική θέα και τον έναστρο ουρανό. Τα περισσότερα κλαμπ και μπαρ διοργανώνουν κατά καιρούς party ή ιδιαίτερες βραδιές και live εμφανίσεις.

Χαθείτε στα ασπρισμένα σοκάκια του νησιού και απολαύστε ένα καλοκαιρινό coctail με την πιο όμορφη θέα και ατμόσφαιρα άκρως καλοκαιρινή. Χορέψτε και πάρτε μία βαθιά ανάσα καλοκαιρινής ανεμελιάς. Αν είστε καλεσμένοι σε κάποιο beach party μην παραλείψετε να πάτε. Υπέροχες αμμουδιές, μουσική, καλοκαιρινό φεγγάρι και καλοί φίλοι. Τι άλλο θέλετε;

Cafe – Bar


Back to Top ↑