Αθλητικά Kea Run 2015

Published on Μαΐου 26th, 2015 | by keatzia

Kea Run 2015 – Εντυπώσεις και φωτογραφίες

Η περασμένη Κυριακή (24 Μαΐου) μας έμεινε αξέχαστη. Πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, βρέθηκε στη Τζια με αφορμή τους αγώνες δρόμου Kea Run 2015. Φωνές, γέλια, σφυρίγματα, χειροκροτήματα αλλά και οι ήχοι της τσαμπούνας πλημμύρισαν την Κορησσία, το λιμάνι της Κέας.

Ο αγώνας των 20χλμ ξεκίνησε νωρίς το πρωί, περίπου στις 8.30 και όλοι θαύμασαν τις αντοχές των αθλητών που συμμετείχαν. Στον αγώνα των 5χλμ η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 11 και είχε τους περισσότερους συμμετέχοντες. Ο παιδικός αγώνας μία ώρα αργότερα, είχε τους συμμετέχοντες με τον περισσότερο ενθουσιασμό, οι οποίοι όμως εισέπραξαν και τα περισσότερα χειροκροτήματα. Οι διαδρομές ήταν απολαυστικές γιατί, τρέχοντας, χάζευε κανείς τις πράσινες πλαγιές του Μυλοποτάμου, την όμορφη παραλία του Οτζιά, το κοσμοπολίτικο Βουρκάρι, το γαλαζοπράσινο Γιαλισκάρι και δεκάδες ιστιοπλοϊκά στον κόλπο του Αγίου Νικολάου που συμμετείχαν σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Λίγο μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδρομών, έγινε η απονομή των κυπέλλων όλων των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι εθελοντές εκτός από αναμνηστικό μπλουζάκι και καπέλο, έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ανακοινωθεί εδώ.

Η διοργάνωση, κατά γενική ομολογία, ήταν εξαιρετική. Ο Δήμος Κέας, η εταιρία All About Running, και φυσικά οι εθελοντές και όσοι συνέβαλλαν στην διοργάνωση αυτή, έκαναν μία καταπληκτική προσπάθεια και είχαν φροντίσει κάθε λεπτομέρεια. Η Τζιώτικη φιλοξενία έγινε μια μοναδική εμπειρία για κάθε επισκέπτη και οι στιγμές διασκέδασης μέσω του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς θα μείνουν σε όλους αξέχαστες. Τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν για τη στήριξη του Π.Π. Ιατρείου Κέας.

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που διοργανώθηκαν οι αγώνες Kea Run, αλλά μετά την ολοκλήρωση τους, όλοι ευχόμαστε να γίνουν θεσμός! Και του χρόνου λοιπόν!

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑