Νέα Οι μαθητές του σχολείου της Κέας μας καλούν σε μία ακόμα θεατρική παράσταση, τον "Οδυσσεβάχ", το έργο - ορόσημο για το θέατρο της Ξ. Καλογεροπούλου.   Το έργο έχει αντλήσει στοιχεία από την Οδύσσεια, τον Σεβάχ τον Θαλασσινό και διάφορα γνωστά παραμύθια. Βασικό του θέμα είναι η νοσταλγία για την πατρίδα, καθώς και η θέληση και η επιμονή να κατακτάς τους στόχους σου μένοντας πιστός σ’ αυτό που πιστεύεις, ξεπερνώντας κινδύνους και πειρασμούς.   Μην χάσετε την όμορφη αυτή προσπάθεια τους, την Πέμπτη 28/6/2012, στις 20:30, στο Γυμνάσιο - Λύκειο της Χώρας (Ιουλίδας). Η παράσταση θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους και ελπίζουμε να υπάρξει και δεύτερη.   Καλή επιτυχία παιδιά! Θα είμαστε όλοι εκεί!  

Published on Ιουνίου 27th, 2012 | by keatzia

Θεατρική Παράσταση – Οδυσσεβάχ

Οι μαθητές του σχολείου της Κέας μας καλούν σε μία ακόμα θεατρική παράσταση, τον «Οδυσσεβάχ«, το έργο – ορόσημο για το θέατρο της Ξ. Καλογεροπούλου.

 

Το έργο έχει αντλήσει στοιχεία από την Οδύσσεια, τον Σεβάχ τον Θαλασσινό και διάφορα γνωστά παραμύθια. Βασικό του θέμα είναι η νοσταλγία για την πατρίδα, καθώς και η θέληση και η επιμονή να κατακτάς τους στόχους σου μένοντας πιστός σ’ αυτό που πιστεύεις, ξεπερνώντας κινδύνους και πειρασμούς.

 

Μην χάσετε την όμορφη αυτή προσπάθεια τους, την Πέμπτη 28/6/2012, στις 20:30, στο Γυμνάσιο – Λύκειο της Χώρας (Ιουλίδας). Η παράσταση θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους και ελπίζουμε να υπάρξει και δεύτερη.

 

Καλή επιτυχία παιδιά! Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑