Καιρός Σημαντική, σταδιακή πτώση παρουσιάζει  από σήμερα η θερμοκρασία (6 με 8 βαθμούς) σχεδόν σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν Βόρειοι, τοπικά έως 8 μποφόρ.   Διαβάστε εδώ τα έκτακτα δελτία  θυελλωδών ανέμων που εκδίδονται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.   Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, ενίσχυση των βορείων ανέμων στα πελάγη και πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα, Τρίτη 17 Ιουλίου 2012. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 26 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 25 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 26 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 26 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Πατραικό μέτριοι 5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.  

Published on Ιουλίου 17th, 2012 | by keatzia

Μετά τον καύσωνα, ανάσα δροσιάς!

Σημαντική, σταδιακή πτώση παρουσιάζει  από σήμερα η θερμοκρασία (6 με 8 βαθμούς) σχεδόν σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν Βόρειοι, τοπικά έως 8 μποφόρ.

 

Διαβάστε εδώ τα έκτακτα δελτία  θυελλωδών ανέμων που εκδίδονται από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 

Πιο αναλυτικά, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, ενίσχυση των βορείων ανέμων στα πελάγη και πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα, Τρίτη 17 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 26 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 25 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 26 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 26 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Πατραικό μέτριοι 5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

 

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑