Σιμωνίδεια 2012 – Αθλητικοί αγώνες
Οι φετινοί αθλητικοί αγώνες «Σιμωνίδεια» διοργανώνονται φέτος και πάλι από το Σύνδεσμο Απανταχού Κείων και θα πραγματοποιηθούν στις 9, 10, 11 και 12 Αυγούστου.
Φέτος, στο πλαίσιο των αγώνων, διενεργούνται ποδηλατοδρομίες, την Πέμπτη 9 Αυγούστου, 7 μ.μ. με σημείο εκκίνησης την Κόκκα (για εφήβους και ανηλίκους) και την Αγία Ειρήνη (για παίδες – κορασίδες) και τερματισμό στο γήπεδο του Οτζιά. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 6 μ.μ. στην Αγία Ειρήνη.
Το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 6 μ.μ. διοργανώνονται αγώνες στίβου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κορησσίας. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 5 μ.μ. στο γραφείο του Τοπικού Συμβουλίου Κορησσίας.
Την Παρασκευή 10 Αυγούστου και την Κυριακή 12 Αυγούστου θα παρακολοθήσουμε, στις 6 μ.μ., Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στο γήπεδο μπάσκετ Κορησσίας.