Καιρός Έφτασε κιόλας ο Αύγουστος, είμαστε κιόλας στην καρδιά του καλοκαιριού! Εδώ στην Κέα έχουμε ήδη ζήσει πολλές όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές με θεατρικές παραστάσεις, αγώνες Stand Up Paddle Surfing, περιπάτους στα αρχαία μονοπάτια του νησιού, το παραδοσιακό γλέντι του Κλήδονα, ιστιοπλοικούς αγώνες, εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης του Λάμπρου Κατσώνη, τη Γιορτή Παραμυθιών, γυμναστικές επιδείξεις, ταξίδια μουσικά και καλλιτεχνικά κ.α. Δείτε φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές εδώ. Και ακόμα έπονται πολλές άλλες...   Στη Τζια "καλοκαίρι" σημαίνει βόλτες κάτω από τα αυγουτιάτικα φεγγάρια, ατέλειωτες ώρες στα καταγάλανα νερά, να ανακαλύπτεις κάθε μέρα και μια καινούρια παραλία, να δοκιμάζεις φρούτα και λαχανικά της εποχής από το περιβόλι ενός φίλου, ντόπιοι μεζέδες, το αγαπημένο σου παγωτό, κουβεντούλα με παρέα στα λιθόστρωτα αρχαία μονοπάτια, παιδικά γέλια στα σοκάκια και και και...!   Μη χάσετε τις εικαστικές πλεύσεις του ΣΦΚ και τα Σιμωνίδεια που γίνονται αυτές τις μέρες. Δείτε πληροφορίες γι' αυτά σε προηγούμενα νέα - αναρτήσεις μας. Αξέχαστη θα σας μείνει η επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας της Καστριανής αλλά και το παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Πλατεία της Χώρας ανήμερα της Παναγίας! Καλές και απολαυστικές μέρες σε όλους σας!

Published on Αυγούστου 10th, 2012 | by keatzia

Στη Τζια, στην καρδιά του καλοκαιριού…

Έφτασε κιόλας ο Αύγουστος, είμαστε κιόλας στην καρδιά του καλοκαιριού!

Εδώ στην Κέα έχουμε ήδη ζήσει πολλές όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές με θεατρικές παραστάσεις, αγώνες Stand Up Paddle Surfing, περιπάτους στα αρχαία μονοπάτια του νησιού, το παραδοσιακό γλέντι του Κλήδονα, ιστιοπλοικούς αγώνες, εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης του Λάμπρου Κατσώνη, τη Γιορτή Παραμυθιών, γυμναστικές επιδείξεις, ταξίδια μουσικά και καλλιτεχνικά κ.α. Δείτε φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές εδώ.

Και ακόμα έπονται πολλές άλλες…

 

Στη Τζια «καλοκαίρι» σημαίνει βόλτες κάτω από τα αυγουτιάτικα φεγγάρια, ατέλειωτες ώρες στα καταγάλανα νερά, να ανακαλύπτεις κάθε μέρα και μια καινούρια παραλία, να δοκιμάζεις φρούτα και λαχανικά της εποχής από το περιβόλι ενός φίλου, ντόπιοι μεζέδες, το αγαπημένο σου παγωτό, κουβεντούλα με παρέα στα λιθόστρωτα αρχαία μονοπάτια, παιδικά γέλια στα σοκάκια και και και…!

 

Μη χάσετε τις εικαστικές πλεύσεις του ΣΦΚ και τα Σιμωνίδεια που γίνονται αυτές τις μέρες. Δείτε πληροφορίες γι” αυτά σε προηγούμενα νέα – αναρτήσεις μας. Αξέχαστη θα σας μείνει η επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγίας της Καστριανής αλλά και το παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Πλατεία της Χώρας ανήμερα της Παναγίας!

Καλές και απολαυστικές μέρες σε όλους σας!

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑