Εκδηλώσεις   Πότε; Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012, στις 22:00. Που; Παραλία Κορησσίας. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο "Πολιτιστικός Σύλλογος Σιμωνίδης ο Κείος" και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!   KOZA MOSTRA - MAFIA MUSIC COLLECTIVE Ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου, εμπλέκονται μοναδικά από μία μπάντα που δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κορυφαία.Ηλίας Κόζας, τραγούδιΑλέξης Άρχοντης, ντραμςΧρήστος Καλαϊτζόπουλος, ακορντεόνΣτέλιος Σιώμος, κιθάραΔημήτρης Χριστώνης, μπάσοΒασίλης Ναλμπάντης, τρομπέτα Ο Ηλίας Κόζας δεν χρειάζεται συστάσεις. Βασικός τραγουδιστής των Cabaret Balkan, στην πιο «ένδοξη» περίοδο τους και φύσει ανήσυχο πνεύμα δεν θα μπορούσε παρά να αναζητήσει ένα πιο προσωπικό όχημα έκφρασης. Και όνομα αυτού «Koza Mostra».Παρέα με μερικούς από τους σημαντικότερους μουσικούς της νέας γενιάς, ανάμεσα τους τον ντράμερ του Cayetano, Αλέξη Αρχοντή αλλά και του βασικού ακορντεονίστα των Los Mujeros, Χρήστο Καλαϊτζόπουλο, επιστρέφουν με ένα σχήμα που από τις πρώτες του εμφανίσεις έχει χαρακτηριστεί συγκλονιστικό ακόμη και από τους «Hooverphonic» οι οποίοι έτυχε να βρεθούν μία μέρα πριν από την συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη, στην εμφάνιση του συγκροτήματος στο Eightball Club και σχολίασαν αυτό που είδαν ακόμη και κατά την διάρκεια του δικού τους live.Μην τους χάσετε!  

Published on Αυγούστου 17th, 2012 | by keatzia

Οι Koza Mostra σήμερα στην Κέα!

 

Πότε; Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012, στις 22:00. Που; Παραλία Κορησσίας.

Τη διοργάνωση ανέλαβε ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Σιμωνίδης ο Κείος» και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!

 

KOZA MOSTRA – MAFIA MUSIC COLLECTIVE

Ska, Balkan, rock, punk, indie ακόμη και ρεμπέτικα του μεσοπολέμου, εμπλέκονται μοναδικά από μία μπάντα που δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κορυφαία.

Ηλίας Κόζας, τραγούδι
Αλέξης Άρχοντης, ντραμς
Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, ακορντεόν
Στέλιος Σιώμος, κιθάρα
Δημήτρης Χριστώνης, μπάσο
Βασίλης Ναλμπάντης, τρομπέτα


Ο Ηλίας Κόζας δεν χρειάζεται συστάσεις. Βασικός τραγουδιστής των Cabaret Balkan, στην πιο «ένδοξη» περίοδο τους και φύσει ανήσυχο πνεύμα δεν θα μπορούσε παρά να αναζητήσει ένα πιο προσωπικό όχημα έκφρασης.
Και όνομα αυτού «Koza Mostra».

Παρέα με μερικούς από τους σημαντικότερους μουσικούς της νέας γενιάς, ανάμεσα τους τον ντράμερ του Cayetano, Αλέξη Αρχοντή αλλά και του βασικού ακορντεονίστα των Los Mujeros, Χρήστο Καλαϊτζόπουλο, επιστρέφουν με ένα σχήμα που από τις πρώτες του εμφανίσεις έχει χαρακτηριστεί συγκλονιστικό ακόμη και από τους «Hooverphonic» οι οποίοι έτυχε να βρεθούν μία μέρα πριν από την συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη, στην εμφάνιση του συγκροτήματος στο Eightball Club και σχολίασαν αυτό που είδαν ακόμη και κατά την διάρκεια του δικού τους live.

Μην τους χάσετε!

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑