Επικαιρότητα   Δύσκολες στιγμές έζησε η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Μόνικα, όταν το σκάφος στο οποίο βρισκόταν αυτή και η παρέα της έπιασε φωτιά.   Κατά την επιστροφή τους από Σέριφο προς Αθήνα, το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπιασε φωτιά. Η Μόνικα, ο σύντροφός της και η παρέα τους αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, πέφτοντας στη θάλασσα.   Σύμφωνα με το radar.gr, ένα ελικόπτερο εντόπισε τρεις από την παρέα της τραγουδίστριας, όμως τα ίχνη της τραγουδίστριας και του συντρόφου της είχαν χαθεί.   Μετά από αρκετές ώρες το ζευγάρι έφτασε κολυμπώντας στην Τζια, όπου με τη βοήθεια ενός ντόπιου έλαβε τέλος η περιπέτεια τους.  

Published on Οκτωβρίου 2nd, 2012 | by keatzia

Μόνικα… Ναυάγησε έξω από τη Σέριφο και κολύμπησε μέχρι την Τζιά

 

Δύσκολες στιγμές έζησε η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Μόνικα, όταν το σκάφος στο οποίο βρισκόταν αυτή και η παρέα της έπιασε φωτιά.

 

Κατά την επιστροφή τους από Σέριφο προς Αθήνα, το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπιασε φωτιά. Η Μόνικα, ο σύντροφός της και η παρέα τους αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, πέφτοντας στη θάλασσα.

 

Σύμφωνα με το radar.gr, ένα ελικόπτερο εντόπισε τρεις από την παρέα της τραγουδίστριας, όμως τα ίχνη της τραγουδίστριας και του συντρόφου της είχαν χαθεί.

 

Μετά από αρκετές ώρες το ζευγάρι έφτασε κολυμπώντας στην Τζια, όπου με τη βοήθεια ενός ντόπιου έλαβε τέλος η περιπέτεια τους.

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑