Επικαιρότητα Η Κινηματογραφική Λέσχη Κέας είναι και φέτος γεγονός! Κάθε Τετάρτη, στις 20:30 συναντιόμαστε και βλέπουμε παρέα ταινίες. Οι ταινίες προβάλονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (το μικρό κτίριο κάτω από το παλιό Γυμνάσιο που πρόσφατα ανακαινίστηκε), στην Ιουλίδα και η είσοδος είναι δωρεάν. Στο τέλος κάθε προβολής συζητάμε όλοι μαζί και κάνουμε προτάσεις για την ταινία που θέλουμε να δούμε την επόμενη εβδομάδα.   Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ταινίες που θα προβάλονται εδώ αλλά και στη σελίδα του facebook: www.facebook.com/kinimatographikilesxikeas.   Ήδη έχουν προβληθεί οι ταινίες: Pink Floyd The Wall - Τετάρτη 31/10/2012 Before Sunrise - Τετέρτη 7/11/2012   και η συνέχεια της τελευταίας ταινίας την επόμενη εβδομάδα: Before Sunset - Τετάρτη 14/11/2012   Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, ποπ κορν... και ελάτε!

Published on Νοεμβρίου 8th, 2012 | by keatzia

Κινηματογραφική Λέσχη Κέας

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κέας είναι και φέτος γεγονός! Κάθε Τετάρτη, στις 20:30 συναντιόμαστε και βλέπουμε παρέα ταινίες. Οι ταινίες προβάλονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (το μικρό κτίριο κάτω από το παλιό Γυμνάσιο που πρόσφατα ανακαινίστηκε), στην Ιουλίδα και η είσοδος είναι δωρεάν. Στο τέλος κάθε προβολής συζητάμε όλοι μαζί και κάνουμε προτάσεις για την ταινία που θέλουμε να δούμε την επόμενη εβδομάδα.

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ταινίες που θα προβάλονται εδώ αλλά και στη σελίδα του facebook: www.facebook.com/kinimatographikilesxikeas.

 

Ήδη έχουν προβληθεί οι ταινίες:

Pink Floyd The Wall – Τετάρτη 31/10/2012

Before Sunrise – Τετέρτη 7/11/2012

 

και η συνέχεια της τελευταίας ταινίας την επόμενη εβδομάδα:

Before Sunset – Τετάρτη 14/11/2012

 

Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, ποπ κορν… και ελάτε!

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑