Εκδηλώσεις   Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Σιμωνίδης ο Κείος” όπως κάθε χρόνο, μας παρουσιάζει και φέτος μία ακόμα παράσταση, τον "Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία" του Roger Vitrac.   Την ημέρα των γενεθλίων του Ο Βικτόρ Πομέλ, ένα εννιάχρονο, πρώιμα ανεπτυγμένο, πανέξυπνο και παμπόνηρο παιδί, επιστρατεύει αυτά του τα χαρίσματα και με σύμμαχο την φίλη του Εσθήρ αποκαλύπτουν την υποκρισία και την ψευτιά των μεγάλων. Η εξουσία δηλαδή περνάει στα χέρια των παιδιών. Αλήθειες και πάθη κρυμμένα καλά εδώ και χρόνια φανερώνονται με απρόβλεπτες αντιδράσεις και συνέπειες...   Σ’ αυτό το έργο του Vitrac , η πραγματικότητα και ο συμβολισμός, η αμεσότητα και ο λυρισμός , μπλέκονται και δημιουργούν το παράλογο, κατατάσσοντας τον σε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του.   ΔΙΑΝΟΜΗ Βικτόρ: Γιάννης Βρέτταρος Αιμιλία: Βαρβάρα Σταβάρη Κάρολος: Ανδρέας Μουζάκης Θηρεσία: Δήμητρα Κορασίδη Αντώνης: Παναγιώτης Ξέστερνος Εσθήρ: Μιχαλένια Δεμένεγα Στρατηγός: Πέτρος Πασπάτης Ίντα: Χριστίνα Τσούλου Λιλή: Έφη Λέπουρα Γαλαζοαίματη: Ευαγγελία Τσαμαδού Γιατρός: Δημήτρης Ψημίτης Μαρία: Ολύνα Γιαλαμά ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Ευγενικός ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Μαρία Σταβάρη ΗΧΟΣ/ΦΩΤΑ: Αλέξης Αγγελόπουλος, Γιάννης Παντελίδης ΣΚΗΝΙΚΑ: Άννα Ψύλλα ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Παναγιώτης Ξέστερνος   Η παράσταση θα πραγματοπιηθεί στις 7, 8, 9, 14, 15, 17 Μαρτίου 2013, στο Πνευματικό Κέντρο "Στυλιανός Ρέστης", στην Κορησσία, στις 20:30. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι'αυτό κάντε κράτηση εγκαίρως!   Καλή μας διασκέδαση!

Published on Μαρτίου 5th, 2013 | by keatzia

Θεατρική Παράσταση – Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία

 

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Σιμωνίδης ο Κείος” όπως κάθε χρόνο, μας παρουσιάζει και φέτος μία ακόμα παράσταση, τον «Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία» του Roger Vitrac.

 

Την ημέρα των γενεθλίων του Ο Βικτόρ Πομέλ, ένα εννιάχρονο, πρώιμα ανεπτυγμένο, πανέξυπνο και παμπόνηρο παιδί, επιστρατεύει αυτά του τα χαρίσματα και με σύμμαχο την φίλη του Εσθήρ αποκαλύπτουν την υποκρισία και την ψευτιά των μεγάλων. Η εξουσία δηλαδή περνάει στα χέρια των παιδιών. Αλήθειες και πάθη κρυμμένα καλά εδώ και χρόνια φανερώνονται με απρόβλεπτες αντιδράσεις και συνέπειες…

 

Σ’ αυτό το έργο του Vitrac , η πραγματικότητα και ο συμβολισμός, η αμεσότητα και ο λυρισμός , μπλέκονται και δημιουργούν το παράλογο, κατατάσσοντας τον σε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του.

 

ΔΙΑΝΟΜΗ

Βικτόρ: Γιάννης Βρέτταρος

Αιμιλία: Βαρβάρα Σταβάρη

Κάρολος: Ανδρέας Μουζάκης

Θηρεσία: Δήμητρα Κορασίδη

Αντώνης: Παναγιώτης Ξέστερνος

Εσθήρ: Μιχαλένια Δεμένεγα

Στρατηγός: Πέτρος Πασπάτης

Ίντα: Χριστίνα Τσούλου

Λιλή: Έφη Λέπουρα

Γαλαζοαίματη: Ευαγγελία Τσαμαδού

Γιατρός: Δημήτρης Ψημίτης

Μαρία: Ολύνα Γιαλαμά

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Ευγενικός

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Μαρία Σταβάρη

ΗΧΟΣ/ΦΩΤΑ: Αλέξης Αγγελόπουλος, Γιάννης Παντελίδης

ΣΚΗΝΙΚΑ: Άννα Ψύλλα

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Παναγιώτης Ξέστερνος

 

Η παράσταση θα πραγματοπιηθεί στις 7, 8, 9, 14, 15, 17 Μαρτίου 2013, στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης«, στην Κορησσία, στις 20:30. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’αυτό κάντε κράτηση εγκαίρως!

 

Καλή μας διασκέδαση!

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑