Αθλητικά   Ο δεύτερος αγώνας όρθιας σανιδοκωπηλασίας Κέας είναι γεγονός! Το Βουρκάρι της Τζιας θα γεμίσει και πάλι όρθιους σανιδοκωπηλάτες για δυο ολόκληρες μέρες!   Το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το FUN RACE, ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν το SUP και να περάσουν καλά! Περιμένουμε και τους ιστιοπλόους που θα είναι ήδη στο νησί λόγω του ιστιοπλοϊκού αγώνα της Τζιας! Θα δοθούν σανίδες σε αυτούς που δεν έχουν. Κατά τις 20.30 ουζομεζές για τους συμμετέχοντες. Την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013, θα είναι οι αγώνες για τους «έμπειρους»! Θα μαζευτούμε στις 10 το πρωί για δηλώσεις συμμετοχής και το riders meeting και στις 11 θα ξεκινήσουν οι αγώνες. Γίνονται σκέψεις για δύο αγώνες, έναν αντοχής και έναν ταχύτητας. Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η απονομή. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 15 ευρώ. Όπως και πέρσι, μεγάλα έπαθλα στους νικητές!   Το  Stand Up Paddle Surfing,  που ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνει φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σπορ που βασίζεται στην ανθρώπινη ισορροπία και την μαεστρία με την οποία κάποιος μπορεί να χειριστεί ένα κουπί ενώ είναι όρθιος σε μια σανίδα του σερφ! Δεν χρειάζεται ειδικές δεξιότητες ή εκπαίδευση, είναι ατομικό και ομαδικό και το σημαντικότερο όλων, προσφέρεται ιδιαίτερα για την διάσχιση παράκτιων αποστάσεων στις ελληνικές θάλασσες.   Ο φυσικός κόλπος του Βουρκαριού στην Τζιά, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, προσφέρεται για το άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα. Πλήθος κόσμου γνώρισε τη χαρά του νέου αθλήματος πέρυσι. Η όμορφη διάθεση που έφερε η ηλιόλουστη μέρα, μετά τις βροχές των πρηγούμενων ημερών, και κυρίως το κέφι αθλητών και διοργανωτών, οδήγησε δεκάδες αρχαρίων να δοκιμάσουν την όρθια σανιδοκωπηλασία συμμετέχοντας και αυτοί με τη σειρά τους σε αγώνες, με σανίδες που παραχώρησαν οι χορηγοί της διοργάνωσης. Οι Pro Riders έτρεξαν έναν αγώνα 2 μιλίων, τα οποία κάλυψαν σε 30 λεπτά. Είχαν πολλές στροφές σε σημαδούρες, κάτι που τους δυσκόλεψε λίγο παραπάνω, προσέφερε όμως στους θεατές εντυπωσιακές εικόνες! Παράλληλα, ο κόλπος του Βουρκαρίου γέμισε με καγιάκ και ιστιοπλοϊκά σκάφη optimist που παραχώρησε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέας δίνοντας στους μικρούς θεατές τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα δια θαλάσσης.   Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του 1ου αγώνα Stand Up Paddle Surfing Κέας σας περιμένουμε φέτος, τις πρώτες μέρες του Ιούνη, για τον 2ο!  

Published on Απριλίου 24th, 2013 | by keatzia

Αγώνας Stand Up Paddle Surfing 2013

 

Ο δεύτερος αγώνας όρθιας σανιδοκωπηλασίας Κέας είναι γεγονός! Το Βουρκάρι της Τζιας θα γεμίσει και πάλι όρθιους σανιδοκωπηλάτες για δυο ολόκληρες μέρες!

 

Το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το FUN RACE, ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν το SUP και να περάσουν καλά! Περιμένουμε και τους ιστιοπλόους που θα είναι ήδη στο νησί λόγω του ιστιοπλοϊκού αγώνα της Τζιας! Θα δοθούν σανίδες σε αυτούς που δεν έχουν. Κατά τις 20.30 ουζομεζές για τους συμμετέχοντες. Την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013, θα είναι οι αγώνες για τους «έμπειρους»! Θα μαζευτούμε στις 10 το πρωί για δηλώσεις συμμετοχής και το riders meeting και στις 11 θα ξεκινήσουν οι αγώνες. Γίνονται σκέψεις για δύο αγώνες, έναν αντοχής και έναν ταχύτητας. Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η απονομή. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 15 ευρώ. Όπως και πέρσι, μεγάλα έπαθλα στους νικητές!

 

Το  Stand Up Paddle Surfing,  που ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνει φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σπορ που βασίζεται στην ανθρώπινη ισορροπία και την μαεστρία με την οποία κάποιος μπορεί να χειριστεί ένα κουπί ενώ είναι όρθιος σε μια σανίδα του σερφ! Δεν χρειάζεται ειδικές δεξιότητες ή εκπαίδευση, είναι ατομικό και ομαδικό και το σημαντικότερο όλων, προσφέρεται ιδιαίτερα για την διάσχιση παράκτιων αποστάσεων στις ελληνικές θάλασσες.

 

Ο φυσικός κόλπος του Βουρκαριού στην Τζιά, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, προσφέρεται για το άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα. Πλήθος κόσμου γνώρισε τη χαρά του νέου αθλήματος πέρυσι. Η όμορφη διάθεση που έφερε η ηλιόλουστη μέρα, μετά τις βροχές των πρηγούμενων ημερών, και κυρίως το κέφι αθλητών και διοργανωτών, οδήγησε δεκάδες αρχαρίων να δοκιμάσουν την όρθια σανιδοκωπηλασία συμμετέχοντας και αυτοί με τη σειρά τους σε αγώνες, με σανίδες που παραχώρησαν οι χορηγοί της διοργάνωσης. Οι Pro Riders έτρεξαν έναν αγώνα 2 μιλίων, τα οποία κάλυψαν σε 30 λεπτά. Είχαν πολλές στροφές σε σημαδούρες, κάτι που τους δυσκόλεψε λίγο παραπάνω, προσέφερε όμως στους θεατές εντυπωσιακές εικόνες! Παράλληλα, ο κόλπος του Βουρκαρίου γέμισε με καγιάκ και ιστιοπλοϊκά σκάφη optimist που παραχώρησε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέας δίνοντας στους μικρούς θεατές τη δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα δια θαλάσσης.

 

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του 1ου αγώνα Stand Up Paddle Surfing Κέας σας περιμένουμε φέτος, τις πρώτες μέρες του Ιούνη, για τον 2ο!

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑