Επικαιρότητα Το Τουριστικό Γραφείο SPECIAL INTEREST TOURS διοργανώνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013, εκδρομή και πανηγύρι στην Καρθαία. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:   08.00 π.μ. Αναχώρηση από το Βουρκάρι με  Τουριστικό Λεωφορείο για Κορησσία, Κάτω Μεριά / Καρθαία  ( Πόλες ).  (Προαιρετικά οι κατέχοντες μπορούν να έρθουν στην Κάτω Μεριά με ίδια μέσα. 08.15 π.μ. Αναχώρηση από Κορησσία                   -=-                -=- 08.30 π.μ. Αναχώρηση από Ιουλίδα                       -=-                -=- 09.00 π.μ. Άφιξη στην Κάτω Μεριά. Άμεση αναχώρηση για Καρθαία με μουλάρια-γαιδούρια ή Πεζοί (περιορισμένος αριθμός ζωντανών). 09.50 π.μ. Άφιξη στην  Καρθαία  και προαιρετικός Εκκλησιασμός στην «Παναγιά των Πολών», της παραλίας της Καρθαίας 10.20 π.μ. Πέρας λειτουργίας. Ελεύθερος χρόνος και Κέρασμα. 10.45 π.μ. Έναρξη πανηγυριού με μεζέδες και κρασάκι. Θα ακολουθήσει ψητό κατσίκι και ντόπια μουσική με τσαμπούνες, τουμπιά και βιολιά. Χοροί νησιώτικοι κατά την παράδοση. (Οι μη κατέχοντες μπορούν να κάνουν μαθήματα επι τόπου.) Πριν τα πιοτά, προαιρετικό μπάνιο στην παραλία της Καρθαίας (Πόλες). 14.00 μ.μ. Αναχώρηση από Καρθαία για Κάτω Μεριά με μουλάρια-γαιδούρια ή για όσους ακόμα μπορούν με τα πόδια (Στάση για τους πεζούς στην πηγή στο βαθυπόταμο για να περιμένουν τη δεύτερη διαδρομή με τα  μουλάρια για να τους πάρουν στην Κάτω Μεριά. 15.00 μ.μ. Άφιξη πρώτης ομάδας στην Κάτω Μεριά. Καφές και ντόπιο γλυκό στην Κάτω Μεριά, σε ένα από τα δύο μαγαζιά της πλατείας. 16.10 μ.μ. άφιξη της δεύτερης ομάδας από Καρθαία για Κάτω Μεριά. Αμεση αναχώρηση για Ιουλίδα, Κορησσία, Βουρκάρι.   Κόστος εκδρομής. (ανά άτομο) 1.Για όσους θέλουν όλη την εκδρομή χωρίς τα μουλάρια 29,00 Ευρώ ανά άτομο. 2.Για όσους θέλουν όλη την εκδρομή με μουλάρια 52,00 Ευρώ ανά άτομο. Η όλη εκδρομή περιλαμβάνει, μεταφορά με Πούλμαν, Μεζέδες ντόπιους από νοικοκυρές της Τζιάς, κρασάκι ντόπιο και ψητό αρνί. Πληροφορίες: 22880 22004, 6932760226 και στο Γραφείο της Κέας στο λιμάνι της Κορησσίας.

Published on Ιουνίου 21st, 2013 | by keatzia

Πανηγύρι Αγίου Πνεύματος στην Καρθαία

Το Τουριστικό Γραφείο SPECIAL INTEREST TOURS διοργανώνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013, εκδρομή και πανηγύρι στην Καρθαία. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

08.00 π.μ. Αναχώρηση από το Βουρκάρι με  Τουριστικό Λεωφορείο για Κορησσία, Κάτω Μεριά / Καρθαία  ( Πόλες ).  (Προαιρετικά οι κατέχοντες μπορούν να έρθουν στην Κάτω Μεριά με ίδια μέσα.

08.15 π.μ. Αναχώρηση από Κορησσία                   -=-                -=-

08.30 π.μ. Αναχώρηση από Ιουλίδα                       -=-                -=-

09.00 π.μ. Άφιξη στην Κάτω Μεριά. Άμεση αναχώρηση για Καρθαία με μουλάρια-γαιδούρια ή Πεζοί (περιορισμένος αριθμός ζωντανών).

09.50 π.μ. Άφιξη στην  Καρθαία  και προαιρετικός Εκκλησιασμός στην «Παναγιά των Πολών», της παραλίας της Καρθαίας

10.20 π.μ. Πέρας λειτουργίας. Ελεύθερος χρόνος και Κέρασμα.

10.45 π.μ. Έναρξη πανηγυριού με μεζέδες και κρασάκι. Θα ακολουθήσει ψητό κατσίκι και ντόπια μουσική με τσαμπούνες, τουμπιά και βιολιά. Χοροί νησιώτικοι κατά την παράδοση. (Οι μη κατέχοντες μπορούν να κάνουν μαθήματα επι τόπου.)

Πριν τα πιοτά, προαιρετικό μπάνιο στην παραλία της Καρθαίας (Πόλες).

14.00 μ.μ. Αναχώρηση από Καρθαία για Κάτω Μεριά με μουλάρια-γαιδούρια ή για όσους ακόμα μπορούν με τα πόδια (Στάση για τους πεζούς στην πηγή στο βαθυπόταμο για να περιμένουν τη δεύτερη διαδρομή με τα  μουλάρια για να τους πάρουν στην Κάτω Μεριά.

15.00 μ.μ. Άφιξη πρώτης ομάδας στην Κάτω Μεριά. Καφές και ντόπιο γλυκό στην Κάτω Μεριά, σε ένα από τα δύο μαγαζιά της πλατείας.

16.10 μ.μ. άφιξη της δεύτερης ομάδας από Καρθαία για Κάτω Μεριά. Αμεση αναχώρηση για Ιουλίδα, Κορησσία, Βουρκάρι.

 

Κόστος εκδρομής. (ανά άτομο)

1.Για όσους θέλουν όλη την εκδρομή χωρίς τα μουλάρια 29,00 Ευρώ ανά άτομο.

2.Για όσους θέλουν όλη την εκδρομή με μουλάρια 52,00 Ευρώ ανά άτομο.

Η όλη εκδρομή περιλαμβάνει, μεταφορά με Πούλμαν, Μεζέδες ντόπιους από νοικοκυρές της Τζιάς, κρασάκι ντόπιο και ψητό αρνί.

Πληροφορίες: 22880 22004, 6932760226 και στο Γραφείο της Κέας στο λιμάνι της Κορησσίας.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑