Εκδηλώσεις   Ο Σύλλογος Φίλων Κέας προσκαλεί τα Μέλη και τους Φίλους της Τζιάς σε Μουσικό γλέντι πάνω στην άμμο, υπό το Σεληνόφως του Ιουλίου, το βράδυ του Σαββάτου 20-7-13 και ώρα 21:00.   Θα προηγηθεί Αρτοκλασία στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Αιμιλιανού στον Κούνδουρο στις 20:00. Αμέσως μετά το πέρας της δοξολογίας θα μεταβούμε στη παραλία ‘Κουνδουράκι Beach – Kea Water Sports, (μετά το Porto Koundouros, 25 μέτρα από εκεί που τελειώνει ο ασφαλτόδρομος, κάτω από το Saint George Bungalows).   Ο καθένας μας φέρνει μαζί του κάτι για να μοιραστεί στη παραλία (μεζέδες, αναψυκτικά, κρασάκι, γλυκά κ.λπ.) Ενισχύουμε τον Κουμπαρά της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης ΔΙΑΖΩΜΑ που έχει ‘υιοθετήσει΄το υπό ανασκαφή θεατράκι της Καρθαίας. Στόχος να λειτουργήσει το επόμενο καλοκαίρι 2014! Προσπαθούμε να αφήσουμε την παραλία όσο καθαρή την βρήκαμε (θα υπάρχουν κάδοι) Το Καφέ-Μπαράκι της παραλίας θα είναι ανοιχτό Η Ζωντανή Μουσική θα είναι μια προσφορά του συγκροτήματος Rockfour+1.  Είναι μια μουσική παρέα, αποτελούμενη από 2 οικονομολόγους και 3 μηχανικούς (ECO ENGINE), οι οποίοι διασταύρωσαν τις μουσικές τους ανησυχίες και ακούσματα σε ξένους και ελληνικούς ρυθμούς βάζοντας την προσωπική τους πινελιά στον μουσικό καμβά τους και τραβώντας το δικό τους μετερίζι.   Guitars – Vocals : Παλούκης Κώστας Bass: Κρουστάλλης Πάρης Drums – Percussion: Ρούπας Γιάννης Lead Guitars – Vocals : Κλεισιώτης Νίκος Violin – Guitars – Vocals : Ίτσιος Παναγιώτης   Είσοδος Ελεύθερη, σας περιμένουμε να περάσουμε ΟΛΟΙ μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

Published on Ιουλίου 15th, 2013 | by keatzia

0

Μουσικό γλέντι πάνω στην άμμο

 

Ο Σύλλογος Φίλων Κέας προσκαλεί τα Μέλη και τους Φίλους της Τζιάς σε Μουσικό γλέντι πάνω στην άμμο, υπό το Σεληνόφως του Ιουλίου, το βράδυ του Σαββάτου 20-7-13 και ώρα 21:00.

 

Θα προηγηθεί Αρτοκλασία στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Αιμιλιανού στον Κούνδουρο στις 20:00. Αμέσως μετά το πέρας της δοξολογίας θα μεταβούμε στη παραλία ‘Κουνδουράκι Beach – Kea Water Sports, (μετά το Porto Koundouros, 25 μέτρα από εκεί που τελειώνει ο ασφαλτόδρομος, κάτω από το Saint George Bungalows).

 

Ο καθένας μας φέρνει μαζί του κάτι για να μοιραστεί στη παραλία (μεζέδες, αναψυκτικά, κρασάκι, γλυκά κ.λπ.)

Ενισχύουμε τον Κουμπαρά της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης ΔΙΑΖΩΜΑ που έχει ‘υιοθετήσει΄το υπό ανασκαφή θεατράκι της Καρθαίας. Στόχος να λειτουργήσει το επόμενο καλοκαίρι 2014!

Προσπαθούμε να αφήσουμε την παραλία όσο καθαρή την βρήκαμε (θα υπάρχουν κάδοι)

Το Καφέ-Μπαράκι της παραλίας θα είναι ανοιχτό

Η Ζωντανή Μουσική θα είναι μια προσφορά του συγκροτήματος Rockfour+1.  Είναι μια μουσική παρέα, αποτελούμενη από 2 οικονομολόγους και 3 μηχανικούς (ECO ENGINE), οι οποίοι διασταύρωσαν τις μουσικές τους ανησυχίες και ακούσματα σε ξένους και ελληνικούς ρυθμούς βάζοντας την προσωπική τους πινελιά στον μουσικό καμβά τους και τραβώντας το δικό τους μετερίζι.

 

Guitars – Vocals : Παλούκης Κώστας

Bass: Κρουστάλλης Πάρης

Drums – Percussion: Ρούπας Γιάννης

Lead Guitars – Vocals : Κλεισιώτης Νίκος

Violin – Guitars – Vocals : Ίτσιος Παναγιώτης

 

Είσοδος Ελεύθερη, σας περιμένουμε να περάσουμε ΟΛΟΙ μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά!

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑