Αθλητικά Οι φετινοί αθλητικοί αγώνες "Σιμωνίδεια" διοργανώνονται φέτος και πάλι από το Σύνδεσμο Απανταχού Κείων και θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9 και 10 Αυγούστου.   Φέτος, στο πλαίσιο των αγώνων, διενεργούνται ποδηλατοδρομίες, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, 7 μ.μ. με σημείο εκκίνησης την Κόκκα (για εφήβους και ενήλικες) και την Αγία Ειρήνη (για παίδες - κορασίδες) και τερματισμό στο γήπεδο του Οτζιά. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 6 μ.μ. στην Αγία Ειρήνη.   Την Παρασκευή 9 Αυγούστου (5 - 11 ετών) και το Σάββατο 10 Αυγούστου (12 ετών και άνω), στις 6 μ.μ. διοργανώνονται αγώνες στίβου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κορησσίας. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 5 μ.μ. στο γραφείο του Τοπικού Συμβουλίου Κορησσίας.   Αν θέλετε να βοηθήσετε εθελοντικά στη διοργάνωση δηλώστε το στο email simonideia@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6976593307.

Published on Αυγούστου 3rd, 2013 | by keatzia

Σιμωνίδεια 2013 – Αθλητικοί αγώνες

Οι φετινοί αθλητικοί αγώνες «Σιμωνίδεια» διοργανώνονται φέτος και πάλι από το Σύνδεσμο Απανταχού Κείων και θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9 και 10 Αυγούστου.

 

Φέτος, στο πλαίσιο των αγώνων, διενεργούνται ποδηλατοδρομίες, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, 7 μ.μ. με σημείο εκκίνησης την Κόκκα (για εφήβους και ενήλικες) και την Αγία Ειρήνη (για παίδες – κορασίδες) και τερματισμό στο γήπεδο του Οτζιά. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 6 μ.μ. στην Αγία Ειρήνη.

 

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου (5 – 11 ετών) και το Σάββατο 10 Αυγούστου (12 ετών και άνω), στις 6 μ.μ. διοργανώνονται αγώνες στίβου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κορησσίας. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 5 μ.μ. στο γραφείο του Τοπικού Συμβουλίου Κορησσίας.

 

Αν θέλετε να βοηθήσετε εθελοντικά στη διοργάνωση δηλώστε το στο email simonideia@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6976593307.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑