Εκδηλώσεις Η ζωγράφος Ρούλα Αντύπα Μορφοβασίλη, γνωστή για την αγάπη στη Τζια, μας παρουσιάζει κάποια από τα έργα της στον πολύ όμορφο χώρο του νεοκλασικού κτιρίου του παλιού Δημαρχείου, στην Πλατεία της Ιουλίδας.   Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10 έως τις 18 Αυγούστου 2013. Ώρες λειτουργίας 18.00 - 23.00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 12 Αυγούστου, στις 20.00.   Η ζωγράφος έχει πολλές συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις, στους δήμους Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Κύθνου και αλλού. Επίσης έγινε ομόφωνα δεκτή χάριν του έργου της στο διεθνή οργανισμό ΟΥΝΕΣΚΟ που αφορά στην διαφύλαξη της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Για περισσότερες πληροφορίες για την ίδια και τα έργα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.antypa.com.

Published on Αυγούστου 8th, 2013 | by keatzia

Έκθεση Ζωγραφικής – Ρούλα Αντύπα Μορφοβασίλη

Η ζωγράφος Ρούλα Αντύπα Μορφοβασίλη, γνωστή για την αγάπη στη Τζια, μας παρουσιάζει κάποια από τα έργα της στον πολύ όμορφο χώρο του νεοκλασικού κτιρίου του παλιού Δημαρχείου, στην Πλατεία της Ιουλίδας.

 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10 έως τις 18 Αυγούστου 2013. Ώρες λειτουργίας 18.00 – 23.00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 12 Αυγούστου, στις 20.00.

 

Η ζωγράφος έχει πολλές συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις, στους δήμους Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Κύθνου και αλλού. Επίσης έγινε ομόφωνα δεκτή χάριν του έργου της στο διεθνή οργανισμό ΟΥΝΕΣΚΟ που αφορά στην διαφύλαξη της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Για περισσότερες πληροφορίες για την ίδια και τα έργα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.antypa.com.

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑