Επικαιρότητα "Σε ένα από τα μικρότερα νησιά των Κυκλάδων χωρίς δικό του σχολείο  (συστεγάζεται με το γυμνάσιο – Λ.Τ.  Κέας ) , χωρίς δικές του εγκαταστάσεις,  το ΕΠΑ.Λ. Κέας για άλλη μία φορά και φέτος με τις επιτυχίες των παιδιών του  κατάφερε να επιτύχει ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχιών  που σε ορισμένες ειδικότητες  κατάφερε να επιτύχει ποσοστά επιτυχίας  όπως 83,3% στην Διοίκηση και Οικονομία – 60% Δομικών έργων !!!   Σε μία Ελλάδα της ποσότητας και όχι δυστυχώς της ποιότητας, το σχολείο αυτό ακόμα δεν έχει παραλάβει τα βιβλία του (για την σχολική χρονιά 2013-2014), γιατί όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στην αντίστοιχη ιστοσελίδα  του υπουργείου, ο αριθμός τους  (βιβλίων) ,είναι μικρός και δεν θα παραδοθούν πριν από τις αρχές  Σεπτεμβρίου, σε αντίθεση με τα μεγάλα σχολεία των Κυκλάδων.   Θα απαντήσουμε στο υπουργείο πως το σχολείο μας είναι μικρό αλλά οι επιτυχίες του το κατατάσσουν στα μεγαλύτερα σχολεία των Κυκλάδων και απαιτούμε να έχουμε και εμείς τα βιβλία μας στην ώρα τους.   Και για να προλάβουμε κάποιον αρμόδιο που θα απαντήσει. Πέρσι οι μαθητές μας τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα τα διδάχτηκαν από χρησιμοποιημένα (ξεσκισμένα) βιβλία γιατί δεν παραλάβαμε ποτέ βιβλία (όλα τα βιβλία)  του οργανισμού για το σχολικό έτος 2012-2013.   Ο μηχανολόγος (αναπληρωτής) του σχολείου εντάχτηκε στο δυναμικό μας μετά τα Χριστούγεννα!!! Ενδεχομένως αν οι μαθητές μας είχαν τον καθηγητή τους στην ώρα τους και σε αυτήν την ειδικότητα τότε μόνο το ΕΠΑ.Λ. Σύρου θα μας προσπερνούσε.   Πιστεύουμε πως αξίζουμε να έχουμε τα βιβλία και τους καθηγητές μας, στην ώρα τους!!!"   Άρθρο δημοσιευμένο στο www.kathigitis.org

Published on Σεπτεμβρίου 2nd, 2013 | by keatzia

Τι συμβαίνει με το ΕΠΑ.Λ. Κέας;

«Σε ένα από τα μικρότερα νησιά των Κυκλάδων χωρίς δικό του σχολείο  (συστεγάζεται με το γυμνάσιο – Λ.Τ.  Κέας ) , χωρίς δικές του εγκαταστάσεις,  το ΕΠΑ.Λ. Κέας για άλλη μία φορά και φέτος με τις επιτυχίες των παιδιών του  κατάφερε να επιτύχει ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχιών  που σε ορισμένες ειδικότητες  κατάφερε να επιτύχει ποσοστά επιτυχίας  όπως 83,3% στην Διοίκηση και Οικονομία – 60% Δομικών έργων !!!

 

Σε μία Ελλάδα της ποσότητας και όχι δυστυχώς της ποιότητας, το σχολείο αυτό ακόμα δεν έχει παραλάβει τα βιβλία του (για την σχολική χρονιά 2013-2014), γιατί όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στην αντίστοιχη ιστοσελίδα  του υπουργείου, ο αριθμός τους  (βιβλίων) ,είναι μικρός και δεν θα παραδοθούν πριν από τις αρχές  Σεπτεμβρίου, σε αντίθεση με τα μεγάλα σχολεία των Κυκλάδων.

 

Θα απαντήσουμε στο υπουργείο πως το σχολείο μας είναι μικρό αλλά οι επιτυχίες του το κατατάσσουν στα μεγαλύτερα σχολεία των Κυκλάδων και απαιτούμε να έχουμε και εμείς τα βιβλία μας στην ώρα τους.

 

Και για να προλάβουμε κάποιον αρμόδιο που θα απαντήσει. Πέρσι οι μαθητές μας τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα τα διδάχτηκαν από χρησιμοποιημένα (ξεσκισμένα) βιβλία γιατί δεν παραλάβαμε ποτέ βιβλία (όλα τα βιβλία)  του οργανισμού για το σχολικό έτος 2012-2013.

 

Ο μηχανολόγος (αναπληρωτής) του σχολείου εντάχτηκε στο δυναμικό μας μετά τα Χριστούγεννα!!! Ενδεχομένως αν οι μαθητές μας είχαν τον καθηγητή τους στην ώρα τους και σε αυτήν την ειδικότητα τότε μόνο το ΕΠΑ.Λ. Σύρου θα μας προσπερνούσε.

 

Πιστεύουμε πως αξίζουμε να έχουμε τα βιβλία και τους καθηγητές μας, στην ώρα τους!!!»

 

Άρθρο δημοσιευμένο στο www.kathigitis.org

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑