Νέα Η Κινηματογραφική Λέσχη Κέας είναι και φέτος γεγονός! Κάθε Τετάρτη, στις 20:30 συναντιόμαστε και βλέπουμε παρέα μία ταινία. Οι ταινίες προβάλονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (το μικρό κτίριο κάτω από το νέο Δημαρχείο), στην Ιουλίδα και η είσοδος είναι δωρεάν. Στο τέλος κάθε προβολής συζητάμε όλοι μαζί και κάνουμε προτάσεις για την ταινία που θέλουμε να δούμε την επόμενη εβδομάδα. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ταινίες που θα προβάλονται στη σελίδα του facebook: www.facebook.com/kinimatographikilesxikeas. Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, ποπ κορν... και ελάτε!

Published on Οκτωβρίου 25th, 2013 | by keatzia

Κινηματογραφική Λέσχη Κέας… και φέτος!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κέας είναι και φέτος γεγονός! Κάθε Τετάρτη, στις 20:30 συναντιόμαστε και βλέπουμε παρέα μία ταινία. Οι ταινίες προβάλονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (το μικρό κτίριο κάτω από το νέο Δημαρχείο), στην Ιουλίδα και η είσοδος είναι δωρεάν. Στο τέλος κάθε προβολής συζητάμε όλοι μαζί και κάνουμε προτάσεις για την ταινία που θέλουμε να δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ταινίες που θα προβάλονται στη σελίδα του facebook: www.facebook.com/kinimatographikilesxikeas.

Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, ποπ κορν… και ελάτε!

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑