Επικαιρότητα Ελπίζοντας να είχατε ένα απολαυστικό τριήμερο, σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή!   Η σελίδα του kea-tzia.gr ανανεώνεται και αλλάζει διαρκώς για να σας παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες και εγκυρότερες πληροφορίες γίνεται. Είμαστε και πάλι κοντά σας με πολλά νέα για το νησί μας, πληροφορίες που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες και φωτογραφίες που θα σας ταξιδέψουν στο μικρό μας παράδεισο!   Το πιο σημαντικό, αλλά και το πιο χρήσιμο, είναι η νέα εμφάνιση των δρομολογίων για όλα τα πλοία που εξυπηρετούν την Κέα. Οι πληροφορίες αυτές πλέον μας παρέχονται από τα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιριών και έτσι είναι πιο έγκυρες από ποτέ.   Και η ανανέωση συνεχίζεται... Μείνετε συντονισμένοι!

Published on Μαρτίου 6th, 2014 | by keatzia

Καλή Σαρακοστή! Επανερχόμαστε!

Ελπίζοντας να είχατε ένα απολαυστικό τριήμερο, σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή!

 

Η σελίδα του kea-tzia.gr ανανεώνεται και αλλάζει διαρκώς για να σας παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες και εγκυρότερες πληροφορίες γίνεται. Είμαστε και πάλι κοντά σας με πολλά νέα για το νησί μας, πληροφορίες που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες και φωτογραφίες που θα σας ταξιδέψουν στο μικρό μας παράδεισο!

 

Το πιο σημαντικό, αλλά και το πιο χρήσιμο, είναι η νέα εμφάνιση των δρομολογίων για όλα τα πλοία που εξυπηρετούν την Κέα. Οι πληροφορίες αυτές πλέον μας παρέχονται από τα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιριών και έτσι είναι πιο έγκυρες από ποτέ.

 

Και η ανανέωση συνεχίζεται… Μείνετε συντονισμένοι!

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑