Επικαιρότητα Ενώ μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι, αφιερώματα με τους ιδανικότερους προορισμούς ήδη μας ταξιδεύουν σε μέρη ονειρεμένα. Η Telegraph, το διάσημο ειδησιογραφικό portal, μας παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, τις 10 κρυμμένες παραλίες - θησαυρούς της Ευρώπης. Η Τζια είναι μία από αυτές, αποτελώντας έναν προορισμό σαγηνευτικό όπως χαρακτηριστικά γράφει ο αρθρογράφος!   Τα χαμηλά σπίτια από την τοπική πέτρα, που είναι χτισμένα ώστε να εντάσσονται στο τοπίο, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ούτε άσχημα κτίρια αλλά και η αποκατάσταση αρχαίων μονοπατιών προς τις παραλίες του νησιού είναι μόνο μερικά από όσα εντυπωσίασαν τον συντάκτη της βρετανικής εφημερίδας. Το άρθρο κλείνει χαρακτηρίζοντας την Κέα ως το απόλυτο μεταμοντέρνο ελληνικό νησί.   Δείτε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην Telegraph εδώ.

Published on Μαρτίου 6th, 2014 | by keatzia

Να τι έγραψε η Telegraph για την Κέα!

Ενώ μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι, αφιερώματα με τους ιδανικότερους προορισμούς ήδη μας ταξιδεύουν σε μέρη ονειρεμένα. Η Telegraph, το διάσημο ειδησιογραφικό portal, μας παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, τις 10 κρυμμένες παραλίες – θησαυρούς της Ευρώπης. Η Τζια είναι μία από αυτές, αποτελώντας έναν προορισμό σαγηνευτικό όπως χαρακτηριστικά γράφει ο αρθρογράφος!

 

Τα χαμηλά σπίτια από την τοπική πέτρα, που είναι χτισμένα ώστε να εντάσσονται στο τοπίο, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, ούτε άσχημα κτίρια αλλά και η αποκατάσταση αρχαίων μονοπατιών προς τις παραλίες του νησιού είναι μόνο μερικά από όσα εντυπωσίασαν τον συντάκτη της βρετανικής εφημερίδας. Το άρθρο κλείνει χαρακτηρίζοντας την Κέα ως το απόλυτο μεταμοντέρνο ελληνικό νησί.

 

Δείτε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην Telegraph εδώ.

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑