Δελτία τύπου   Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας για τις επόμενες ημέρες. Λιακάδα και αίθριο γενικά καιρό θα έχουμε και στη Τζια.   Δείτε τα δρομολόγια του πλοίου εδώ και ετοιμαστείτε για αναχώρηση! Είναι η ιδανική περίοδος για περιπάτους στα αρχαία λιθόστρωτα μονοπάτια της Κέας. Οι πλαγιές έχουν πρασινίσει και τα μοναδικά αγριολούλουδα του νησιού έχουν ανθίσει.   Ή μήπως προτιμάτε μια βόλτα δίπλα στο κύμα; Οι άδειες ακόμα παραλίες της Τζιας είναι γεμάτες κοχύλια αυτή την εποχή και ο ήλιος που λαμπυρίζει στα καταπράσινα νερά τους μας κλείνει το μάτι!

Published on Μαρτίου 14th, 2014 | by keatzia

Σαββατοκύριακο με λιακάδα στη Τζια!

 

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας για τις επόμενες ημέρες. Λιακάδα και αίθριο γενικά καιρό θα έχουμε και στη Τζια.

 

Δείτε τα δρομολόγια του πλοίου εδώ και ετοιμαστείτε για αναχώρηση! Είναι η ιδανική περίοδος για περιπάτους στα αρχαία λιθόστρωτα μονοπάτια της Κέας. Οι πλαγιές έχουν πρασινίσει και τα μοναδικά αγριολούλουδα του νησιού έχουν ανθίσει.

 

Ή μήπως προτιμάτε μια βόλτα δίπλα στο κύμα; Οι άδειες ακόμα παραλίες της Τζιας είναι γεμάτες κοχύλια αυτή την εποχή και ο ήλιος που λαμπυρίζει στα καταπράσινα νερά τους μας κλείνει το μάτι!

wink

Σχόλια

σχόλια


About the AuthorBack to Top ↑