Ακτοπλοϊκά Κανονικά πραγματοποιούνται από το πρωί της Πέμπτης τα δρομολόγια των πλοίων, καθώς χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων.   Μέλη της διοίκησης της ΠΝΟ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπαν, ότι πολλά από τα θέματά τους, όπως αυτό της υπογραφής νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας δεν έχουν ακόμα επιλυθεί και θα επανέλθουν με νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και με προοπτική κλιμάκωσης, την ερχόμενη Τετάρτη 9 Απριλίου, ημέρα της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ. Πηγή κειμένου: www.imerisia.gr

Published on Απριλίου 3rd, 2014 | by keatzia

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων – 9 Απριλίου νέα απεργία

Κανονικά πραγματοποιούνται από το πρωί της Πέμπτης τα δρομολόγια των πλοίων, καθώς χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων.

 

Μέλη της διοίκησης της ΠΝΟ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπαν, ότι πολλά από τα θέματά τους, όπως αυτό της υπογραφής νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας δεν έχουν ακόμα επιλυθεί και θα επανέλθουν με νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και με προοπτική κλιμάκωσης, την ερχόμενη Τετάρτη 9 Απριλίου, ημέρα της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.
Πηγή κειμένου: www.imerisia.gr

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑