Εκδηλώσεις Από τις 20 ως τις 23 Μαΐου στο χώρο του μετρό στο Σύνταγμα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο "Οι Κυκλάδες παίρνουν το μετρό για το Σύνταγμα".   Στόχος ήταν να προβληθούν και να αναδειχθούν τα όμορφα αυτά νησιά. Κάθε επισκέπτης της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα χαρακτηριστικά τους και να μάθει τα σχέδια που γίνονται για την περαιτέρω πορεία τους. Με έμφαση στον παραδοσιακό τρόπο ζωής των Κυκλάδων και στο φυσικό περιβάλλον γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των αρχαίων μονοπατιών που δεν έχουν ήδη αναδειχθεί. Ακόμα γίνονται κινήσεις που θα δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τους θαλάσσιους δρόμους των μελτεμιών όπως έκαναν με ασφάλεια από παλιά οι κάτοικοι των Κυκλάδων.

Published on Μαΐου 27th, 2009 | by keatzia

Εκδήλωση για τις Κυκλάδες

Από τις 20 ως τις 23 Μαΐου στο χώρο του μετρό στο Σύνταγμα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο «Οι Κυκλάδες παίρνουν το μετρό για το Σύνταγμα».

 

Στόχος ήταν να προβληθούν και να αναδειχθούν τα όμορφα αυτά νησιά. Κάθε επισκέπτης της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα χαρακτηριστικά τους και να μάθει τα σχέδια που γίνονται για την περαιτέρω πορεία τους. Με έμφαση στον παραδοσιακό τρόπο ζωής των Κυκλάδων και στο φυσικό περιβάλλον γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των αρχαίων μονοπατιών που δεν έχουν ήδη αναδειχθεί. Ακόμα γίνονται κινήσεις που θα δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τους θαλάσσιους δρόμους των μελτεμιών όπως έκαναν με ασφάλεια από παλιά οι κάτοικοι των Κυκλάδων.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑