Εκδηλώσεις Για έβδομη χρονιά η Γιορτή Παραμυθιών μας περιμένει να γνωρίσουμε τις λαϊκές μας παραδόσεις αλλά και το ίδιο το νησί μας. Το φετινό θέμα είναι τα "Παραμύθια Αγάπης και Έρωτα".   Από τις 4 έως τις 12 Ιουλίου μη χάσετε τις σχετικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το  Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας και του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης. Επίσης το Πανεπιστήμιο Αθηνών θα συμβάλλει στην ημέρα  του "Ψηφιακού Παραμυθιού". Το θέμα της αφίσας για την 7η Γιορτή Παραμυθιών θα αποτελεί το έργο του Θεόφιλου "Ερωτόκριτος".   Δείτε αναλυτικά και για κάθε ημέρα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ. Στο πλαίσιο της 7ης Γιορτής Παραμυθιών διοργανώνονται και τα εξής σεμινάρια:   Α΄ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΤίτλος «Η Τέχνη του Προφορικού Λόγου: Αφήγηση» Διδασκαλία Κατερίνα Βλάχου, Καθηγήτρια της Τέχνης του ΛόγουΗμερομηνία Σάββατο 4 Ιουλίου Ώρες 11:00-16:00 (Προσέλευση 10:30 )Τόπος Κέα, Κορησσία Β΄ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (Στην αγγλική γλώσσα)Title Listen and TellTeaching Νina Νaesheim, Norwegian StorytellerΗμερομηνία Σάββατο 11 Ιουλίου Ώρες 11:00-16:00 (Προσέλευση 10:30 )Τόπος Κέα, Κορησσία Γ΄ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΤίτλος Αφήγηση και μουσική Διδασκαλία Μάνια Μαράτου, Αφηγήτρια-ΜουσικόςΗμερομηνία Κυριακή 12 ΙουλίουΏρες 11:00-16:00 (Προσέλευση 10:30)Τόπος Κέα, Κορησσία Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή δείτε το σχετικό δικτυακό τόπο www.e-mythos.eu

Published on Μαΐου 29th, 2009 | by keatzia

7η Γιορτή Παραμυθιών

Για έβδομη χρονιά η Γιορτή Παραμυθιών μας περιμένει να γνωρίσουμε τις λαϊκές μας παραδόσεις αλλά και το ίδιο το νησί μας. Το φετινό θέμα είναι τα «Παραμύθια Αγάπης και Έρωτα».

 

Από τις 4 έως τις 12 Ιουλίου μη χάσετε τις σχετικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το  Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας και του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης. Επίσης το Πανεπιστήμιο Αθηνών θα συμβάλλει στην ημέρα  του «Ψηφιακού Παραμυθιού». Το θέμα της αφίσας για την 7η Γιορτή Παραμυθιών θα αποτελεί το έργο του Θεόφιλου «Ερωτόκριτος».

 

Δείτε αναλυτικά και για κάθε ημέρα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Στο πλαίσιο της 7ης Γιορτής Παραμυθιών διοργανώνονται και τα εξής σεμινάρια:

 

Α΄ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Τίτλος «Η Τέχνη του Προφορικού Λόγου: Αφήγηση»
Διδασκαλία Κατερίνα Βλάχου, Καθηγήτρια της Τέχνης του Λόγου
Ημερομηνία Σάββατο 4 Ιουλίου
Ώρες 11:00-16:00 (Προσέλευση 10:30 )
Τόπος Κέα, Κορησσία

Β΄ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (Στην αγγλική γλώσσα)
Title Listen and Tell
Teaching Νina Νaesheim, Norwegian Storyteller
Ημερομηνία Σάββατο 11 Ιουλίου
Ώρες 11:00-16:00 (Προσέλευση 10:30 )
Τόπος Κέα, Κορησσία

Γ΄ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Τίτλος Αφήγηση και μουσική
Διδασκαλία Μάνια Μαράτου, Αφηγήτρια-Μουσικός
Ημερομηνία Κυριακή 12 Ιουλίου
Ώρες 11:00-16:00 (Προσέλευση 10:30)
Τόπος Κέα, Κορησσία

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή δείτε το σχετικό δικτυακό τόπο www.e-mythos.eu

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑