Δήμος Κέας Την έγκριση οικονομικών πόρων ύψους 154.700€ για το Δήμο Κέας, για την προμήθεια καινούριου βυτιοφόρου αυτοκινήτου, εξασφάλισε η Βουλευτής Κυκλάδων κα Άρια Μανούσου-Μπινοπούλου, από το Υπουργείο Εσωτερικών.Η κυρία Μανούσου, κατά την τελευταία της επίσκεψη στο νησί, ενημερώθηκε από το Δήμο Κέας για την ανάγκη άμεσης αγοράς βυτιοφόρου, το οποίο είναι απαραίτητο στον τομέα της πυρόσβεσης, αλλά και της κάλυψης των  αναγκών σε νερό, στις απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές του νησιού.Πιστή στις υποσχέσεις της προς τους κατοίκους των Κυκλάδων, η κα Βουλευτής συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κο. Αθανάσιο Νάκο, όπου ζήτησε και έλαβε τη διαβεβαίωση για ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου Κέας, καθώς όπως τόνισε «πρόκειται για θέμα μεγάλης σημασίας για το νησί».Η προμήθεια του βυτιοφόρου, χωρητικότητας 15κ.μ.,θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι διαμένουν στις απομακρυσμένες περιοχές του νησιού και ασχολούνται με τη γεωργοκτηνοτροφία.ΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥΒουλευτής Ν. ΚυκλάδωνΥπεύθυνη Τομέα Υπουργείου Εθνικής ΆμυναςΔικηγόρος   Αθήνα, 27 Ιουλίου 2009

Published on Ιουλίου 28th, 2009 | by keatzia

Έγκριση 154.700€ από το Υπουργειο Εσωτερικών στο Δήμο Κέας για προμήθεια βυτιοφόρου

Την έγκριση οικονομικών πόρων ύψους 154.700€ για το Δήμο Κέας, για την προμήθεια καινούριου βυτιοφόρου αυτοκινήτου, εξασφάλισε η Βουλευτής Κυκλάδων κα Άρια Μανούσου-Μπινοπούλου, από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η κυρία Μανούσου, κατά την τελευταία της επίσκεψη στο νησί, ενημερώθηκε από το Δήμο Κέας για την ανάγκη άμεσης αγοράς βυτιοφόρου, το οποίο είναι απαραίτητο στον τομέα της πυρόσβεσης, αλλά και της κάλυψης των  αναγκών σε νερό, στις απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές του νησιού.

Πιστή στις υποσχέσεις της προς τους κατοίκους των Κυκλάδων, η κα Βουλευτής συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κο. Αθανάσιο Νάκο, όπου ζήτησε και έλαβε τη διαβεβαίωση για ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου Κέας, καθώς όπως τόνισε «πρόκειται για θέμα μεγάλης σημασίας για το νησί».

Η προμήθεια του βυτιοφόρου, χωρητικότητας 15κ.μ.,θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι διαμένουν στις απομακρυσμένες περιοχές του νησιού και ασχολούνται με τη γεωργοκτηνοτροφία.

ΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
Βουλευτής Ν. Κυκλάδων
Υπεύθυνη Τομέα Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Δικηγόρος

 

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2009

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑