Ακτοπλοϊκά Σκηνές που κόβουν την ανάσα διαδραματίστηκαν στο λιμάνι της Κορησσίας, στην Κέα, στις 17/8 στις 10:00 το πρωί. Ο θυελλώδης άνεμος για αρκετή ώρα δεν επέτρεπε στο πλοίο «Αίολος Κεντέρης» να προσδέσει στον λιμένα της Κορησσίας, όταν ξαφνικά ένας δυνατός άνεμος παρέσυρε το πλοίο σε τροχιά πρόσκρουσης με το «Μακεδών».   Με απόλυτο συντονισμό τόσο τα μέλη του πληρώματος όσο και του λιμένα της Κέας και υπό τους εξαιρετικούς ελιγμούς του καπετάνιου του «Αίολος Κεντέρης» όχι μόνο αποσόβησαν τον κίνδυνο αλλά και ολοκλήρωσαν την πρόσδεση του μερικά λεπτά αργότερα.   Παρακολουθήστε εδώ τις φωτογραφίες του περιστατικού.

Published on Αυγούστου 18th, 2009 | by keatzia

Παρ’ ολίγoν πρόσκρουση πλοίων στο λιμάνι της Κέας

Σκηνές που κόβουν την ανάσα διαδραματίστηκαν στο λιμάνι της Κορησσίας, στην Κέα, στις 17/8 στις 10:00 το πρωί.

Ο θυελλώδης άνεμος για αρκετή ώρα δεν επέτρεπε στο πλοίο «Αίολος Κεντέρης» να προσδέσει στον λιμένα της Κορησσίας, όταν ξαφνικά ένας δυνατός άνεμος παρέσυρε το πλοίο σε τροχιά πρόσκρουσης με το «Μακεδών».

 

Με απόλυτο συντονισμό τόσο τα μέλη του πληρώματος όσο και του λιμένα της Κέας και υπό τους εξαιρετικούς ελιγμούς του καπετάνιου του «Αίολος Κεντέρης» όχι μόνο αποσόβησαν τον κίνδυνο αλλά και ολοκλήρωσαν την πρόσδεση του μερικά λεπτά αργότερα.

 

Παρακολουθήστε εδώ τις φωτογραφίες του περιστατικού.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑