Καιρός «Ρεκόρ» βροχόπτωσης στην Κέα. Η περασμένη Δευτέρα ήταν με μεγάλη διαφορά η πιο βροχερή από τότε που εγκαταστάθηκε ο σταθμός του ΕΑΑ στο νησί (Οκτώβριος 2008). Τα 130 mm που καταγράφηκαν σε μόλις μία ημέρα ξεπέρασαν τις μηνιαίες τιμές, που έως τώρα είχαν καταγραφεί. «Είναι πολύ υψηλή τιμή για τη συγκεκριμένη εποχή και για την περιοχή των Κυκλάδων», σχολιάζει ο κ. Λαγουβάρδος. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, η βροχόπτωση ήταν πολύ έντονη και είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν με νερό και να βουλιάξουν βάρκες, να πλημμυρίσουν κάποια σπίτια, χωρίς ευτυχώς σημαντικές καταστροφές. πηγή: ethnos.gr

Published on Σεπτεμβρίου 24th, 2009 | by keatzia

Ρεκόρ Βροχόπτωσης στην Κέα

«Ρεκόρ» βροχόπτωσης στην Κέα. Η περασμένη Δευτέρα ήταν με μεγάλη διαφορά η πιο βροχερή από τότε που εγκαταστάθηκε ο σταθμός του ΕΑΑ στο νησί (Οκτώβριος 2008). Τα 130 mm που καταγράφηκαν σε μόλις μία ημέρα ξεπέρασαν τις μηνιαίες τιμές, που έως τώρα είχαν καταγραφεί.

«Είναι πολύ υψηλή τιμή για τη συγκεκριμένη εποχή και για την περιοχή των Κυκλάδων», σχολιάζει ο κ. Λαγουβάρδος. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, η βροχόπτωση ήταν πολύ έντονη και είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν με νερό και να βουλιάξουν βάρκες, να πλημμυρίσουν κάποια σπίτια, χωρίς ευτυχώς σημαντικές καταστροφές.

πηγή: ethnos.gr

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑