Δελτία τύπου Στα πλαίσια της δράσης «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2009» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2009 στο Βουρκάρι υποβρύχιος καθαρισμός από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αυτοδυτών «ΤΗΘΥΣ» και από την οργάνωση MEDSOS. Τη διοργάνωση θα υποστηρίξει ο Δήμος Κέας και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κέας.   Το εγχείρημα δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί το Μάιο όπως είχε προγραμματιστεί και έτσι ο καθαρισμός θα γίνει το Σάββατο στις 11.00 το πρωί. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κέας, στην Κορησσία.   Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:18.00 Χαιρετισμός εθελοντών από το Δήμαρχο Κέας κ. Νικόλαο Δεμένεγα18.10 Δεν τα βλέπουμε, τα ξεχνάμε; Σκουπίδια στο βυθό, Σ.Ε.Α. Τηθύς19.00 Η αξία των ενεργών πολιτών, Μανώλης Πολυχρονίδης19.15 Λίγα λόγια για τον εθελοντισμό και τοπικές δράσεις, Ελένη Βαλκανά, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κέας. 19.30 Ελεύθερη συζήτηση με τοπικούς επαγγελματίες και φορείς.   Η εθελοντική εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2009» έχει φέτος στόχο των καθαρισμό των ελληνικών ακτών αλλά και των βυθών σε συνδυασμό με τη συλλογή δεδομένων και εικόνων από τα απορρίμματα που βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας.   Διαβάστε εδώ το μήνυμα των Ναυτοπροσκόπων για τη συμμετοχή τους στη δράση αυτή.

Published on Οκτωβρίου 2nd, 2009 | by keatzia

Υποβρύχιος Καθαρισμός Λιμένα Βουρκαρίου

Στα πλαίσια της δράσης «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2009» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2009 στο Βουρκάρι υποβρύχιος καθαρισμός από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αυτοδυτών «ΤΗΘΥΣ» και από την οργάνωση MEDSOS. Τη διοργάνωση θα υποστηρίξει ο Δήμος Κέας και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κέας.

 

Το εγχείρημα δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί το Μάιο όπως είχε προγραμματιστεί και έτσι ο καθαρισμός θα γίνει το Σάββατο στις 11.00 το πρωί. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κέας, στην Κορησσία.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
18.00 Χαιρετισμός εθελοντών από το Δήμαρχο Κέας κ. Νικόλαο Δεμένεγα
18.10 Δεν τα βλέπουμε, τα ξεχνάμε; Σκουπίδια στο βυθό, Σ.Ε.Α. Τηθύς
19.00 Η αξία των ενεργών πολιτών, Μανώλης Πολυχρονίδης
19.15 Λίγα λόγια για τον εθελοντισμό και τοπικές δράσεις, Ελένη Βαλκανά, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Κέας.

19.30 Ελεύθερη συζήτηση με τοπικούς επαγγελματίες και φορείς.

 

Η εθελοντική εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2009» έχει φέτος στόχο των καθαρισμό των ελληνικών ακτών αλλά και των βυθών σε συνδυασμό με τη συλλογή δεδομένων και εικόνων από τα απορρίμματα που βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας.

 

Διαβάστε εδώ το μήνυμα των Ναυτοπροσκόπων για τη συμμετοχή τους στη δράση αυτή.

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑