Νέα Ο Σύλλογος Φίλων Κέας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 και ώρα 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλ. Ρέστης» (Κορησσία) που ευγενώς παραχωρεί ο Δήμος Κέας.     Η εκδήλωση θα έχει δύο σκέλη:     1.Την απονομή βραβείων (στον κο Γιάννη Ευγενικό, Πρόεδρο του Σωματείου Φίλων Εμαγέ Κέας, στην Δεσποινίδα Ισμήνη Βουτσινά, αριστεύουσα μαθήτρια Γυμνασίου Κέας και στην κα Ειρήνη Αλγιανάκη για την Οικολογική της μέριμνα) 2. Tην ενημέρωση των Μελών και φίλων του ΣΦΚ για το πρόγραμμα δράσεων του 2010 Μέσα από το θεσμό των Βραβεύσεων που ο ΣΦΚ υιοθετεί από τη φετινή χρονιά, ο Σύλλογος στοχεύει να έλθει πιο κοντά με την Τοπική Κοινωνία της Τζιάς, να τους γνωρίσει καλύτερα αλλά αντίστοιχα και τα Μέλη τους να αναγνωρίσουν την προσφορά και δράσεις επίλεκτων εκπροσώπων του.   Προσκαλούνται συνεπώς τα Μέλη και κάθε ενδιαφερόμενος όπως προσέλθουν στην εκδήλωση του Σαββάτου 24 Απριλίου 2010 στις 12:00.   Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα του ΣΦΚ  www.sfkeas.gr

Published on Απριλίου 17th, 2010 | by keatzia

Ανοικτή εκδήλωση Συλλόγου Φίλων Κέας

Ο Σύλλογος Φίλων Κέας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 και ώρα 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλ. Ρέστης» (Κορησσία) που ευγενώς παραχωρεί ο Δήμος Κέας.

 

 

Η εκδήλωση θα έχει δύο σκέλη:

 

 

1.Την απονομή βραβείων (στον κο Γιάννη Ευγενικό, Πρόεδρο του Σωματείου Φίλων Εμαγέ Κέας, στην Δεσποινίδα Ισμήνη Βουτσινά, αριστεύουσα μαθήτρια Γυμνασίου Κέας και στην κα Ειρήνη Αλγιανάκη για την Οικολογική της μέριμνα)

2. Tην ενημέρωση των Μελών και φίλων του ΣΦΚ για το πρόγραμμα δράσεων του 2010

Μέσα από το θεσμό των Βραβεύσεων που ο ΣΦΚ υιοθετεί από τη φετινή χρονιά, ο Σύλλογος στοχεύει να έλθει πιο κοντά με την Τοπική Κοινωνία της Τζιάς, να τους γνωρίσει καλύτερα αλλά αντίστοιχα και τα Μέλη τους να αναγνωρίσουν την προσφορά και δράσεις επίλεκτων εκπροσώπων του.

 

Προσκαλούνται συνεπώς τα Μέλη και κάθε ενδιαφερόμενος όπως προσέλθουν στην εκδήλωση του Σαββάτου 24 Απριλίου 2010 στις 12:00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα του ΣΦΚ  www.sfkeas.gr

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑