Νέα   Ολοκληρώθηκε η καταδυτική αποστολή του 2010 στο δεύτερο μεγαλύτερο ναυάγιο της Κέας. Πρόκειται για μια σειρά καταδύσεεων με σκοπό την έρευνα πάνω στο ναυάγιο S/S Burdigala.   Το ημερολόγιο της καταδυτικής αυτής αποστολής καθώς και το φωτογραφικό υλικό της ομάδας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον από ιστορική και ερευνητική άποψη και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο www.keadive.gr.   *Πηγή φωτογραφίας: www.keadive.gr Η γέφυρα του πλοίου, αναδυόμενη μέσα από το μυστηριακό φως του βυθού, αποτελεί το στέμμα του «Κάιζερ» του Καναλιού της Κέας.

Published on Ιουνίου 22nd, 2010 | by keatzia

Καταδυτική αποστολή 2010 στο ναυάγιο S/S Burdigala της Κέας

 

Ολοκληρώθηκε η καταδυτική αποστολή του 2010 στο δεύτερο μεγαλύτερο ναυάγιο της Κέας. Πρόκειται για μια σειρά καταδύσεεων με σκοπό την έρευνα πάνω στο ναυάγιο S/S Burdigala.

 

Το ημερολόγιο της καταδυτικής αυτής αποστολής καθώς και το φωτογραφικό υλικό της ομάδας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον από ιστορική και ερευνητική άποψη και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο www.keadive.gr.

 

*Πηγή φωτογραφίας: www.keadive.gr

Η γέφυρα του πλοίου, αναδυόμενη μέσα από το μυστηριακό φως του βυθού, αποτελεί το στέμμα του «Κάιζερ» του Καναλιού της Κέας.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑