Εκδηλώσεις   Με τίτλο "Μουσικά Ρεύματα Κέας 2010" ο Σύλλογος Φίλων Κέας με την υποστήριξη του Δήμου Κέας διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Μουσικό Διήμερο την Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Αυγούστου 2010 στην παραλία της περιοχής Αγ. Ειρήνης (Βουρκάρι) με ώρα έναρξης 09:00 μ.μ.Τα έσοδα από τα εθελοντικά εισιτήρια (5.00 € έκαστο) θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κέας και για άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το πρόγραμμα των δύο ημερών γεμάτων μουσική περιλαμβάνουν τους Πέτρο Δαλαρέτο (βιολί), Βαγγέλη Κοζαβίνο (λαούτο – τραγούδι), Μάνο Λυδάκη (τραγούδι), Cara Suaez (τραγούδι), Γιώργο Βαζίρη (κιθάρα), Ελένη Γιαννοπούλου (χορός Flamenco) και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων με το συγκρότημα του. Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια έχει αναλάβει ο Θέμης Ροδαμίτης και τα Εικαστικά ο Αντώνης Καστρινάκης.Η Διοίκηση και τα Μέλη του ΣΦΚ ευχαριστούν θερμά τους Υποστηρικτές, Χορηγούς και Συντελεστές της εκδήλωσης και μας περιμένουν να διασκεδάσουμε μαζί αλλά και να υποστηρίξουμε ενεργά τους φιλανθρωπικούς σκοπούς με την αγορά όσο περισσότερων “εισιτηρίων”.Διάθεση: στο χώρο της συναυλίας, από τα Μέλη του Δ.Σ., την Eva Green και από το Porto Koundouros www.sfkeas.gr

Published on Ιουλίου 15th, 2010 | by keatzia

Μουσικά Ρεύματα Κέας 2010

 

Με τίτλο «Μουσικά Ρεύματα Κέας 2010» ο Σύλλογος Φίλων Κέας με την υποστήριξη του Δήμου Κέας διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Μουσικό Διήμερο την Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Αυγούστου 2010 στην παραλία της περιοχής Αγ. Ειρήνης (Βουρκάρι) με ώρα έναρξης 09:00 μ.μ.

Τα έσοδα από τα εθελοντικά εισιτήρια (5.00 € έκαστο) θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κέας και για άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Το πρόγραμμα των δύο ημερών γεμάτων μουσική περιλαμβάνουν τους Πέτρο Δαλαρέτο (βιολί), Βαγγέλη Κοζαβίνο (λαούτο – τραγούδι), Μάνο Λυδάκη (τραγούδι), Cara Suaez (τραγούδι), Γιώργο Βαζίρη (κιθάρα), Ελένη Γιαννοπούλου (χορός Flamenco) και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων με το συγκρότημα του.
Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια έχει αναλάβει ο Θέμης Ροδαμίτης και τα Εικαστικά ο Αντώνης Καστρινάκης.

Η Διοίκηση και τα Μέλη του ΣΦΚ ευχαριστούν θερμά τους Υποστηρικτές, Χορηγούς και Συντελεστές της εκδήλωσης και μας περιμένουν να διασκεδάσουμε μαζί αλλά και να υποστηρίξουμε ενεργά τους φιλανθρωπικούς σκοπούς με την αγορά όσο περισσότερων “εισιτηρίων”.

Διάθεση: στο χώρο της συναυλίας, από τα Μέλη του Δ.Σ., την Eva Green και από το Porto Koundouros

www.sfkeas.gr

Σχόλια

σχόλια

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑