Νέα   Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα "Μουσικά Ρεύματα Κέας 2010". Στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, με φόντο το Βουρκάρι και τον έναστρο ουρανό ταξιδέψαμε με τους Πέτρο Δαλαρέτο, Βαγγέλη Κοζαβίνο, Μάνο Λυδάκη, Cara Suaez, Γιώργο Βαζίρη, Ελένη Γιαννοπούλου την Παρασκευή 6 Αυγούστου και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων με το συγκρότημα του το Σάββατο 7 Αυγούστου. Δείτε αναλυτικές περιγραφές, φωτογραφίες και βίντεο από τις δύο βραδιές στο www.sfkeas.gr.   Ο Σύλλογος Φίλων Κέας που διοργάνωσε αυτό το μουσικό διήμερο μας δίνει νέο ραντεβού για τα επόμενα "Μουσικά Ρεύματα Κέας" το καλοκαίρι του 2011!

Published on Αυγούστου 19th, 2010 | by keatzia

Μουσικό Ραντεβού για το καλοκαίρι του 2011 από το Σύλλογο Φίλων Κέας

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Μουσικά Ρεύματα Κέας 2010». Στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, με φόντο το Βουρκάρι και τον έναστρο ουρανό ταξιδέψαμε με τους Πέτρο Δαλαρέτο, Βαγγέλη Κοζαβίνο, Μάνο Λυδάκη, Cara Suaez, Γιώργο Βαζίρη, Ελένη Γιαννοπούλου την Παρασκευή 6 Αυγούστου και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων με το συγκρότημα του το Σάββατο 7 Αυγούστου. Δείτε αναλυτικές περιγραφές, φωτογραφίες και βίντεο από τις δύο βραδιές στο www.sfkeas.gr.

 

Ο Σύλλογος Φίλων Κέας που διοργάνωσε αυτό το μουσικό διήμερο μας δίνει νέο ραντεβού για τα επόμενα «Μουσικά Ρεύματα Κέας» το καλοκαίρι του 2011!

Σχόλια

σχόλια

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑