Επικαιρότητα   Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες πλήττουν σήμερα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, το νησί μας. Οι άνεμοι κυμαίνονται γύρω στα 8 μποφόρ με αποτέλεσμα να είναι αδύνατος ο απόπλους όλων των πλοίων. Η βροχή έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής μεγάλο πρόβλημα σε πολλά σπίτια και καταστήματα. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια σε αρκετές περιοχές της Κέας. Οι κάτοικοι καταβάλλουν προσπάθεια για να διαφυλλάξουν τις περιουσίες τους.   Τα άσχημα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και αύριο, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011, αλλά η ένταση της βροχής θα μειωθεί από το μεσημέρι και μετά. Οι δυνατοί άνεμοι θα εξακολουθήσουν.   Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και θα είναι αίθριος με ανέμους 6-7 μποφόρ.

Published on Φεβρουαρίου 3rd, 2011 | by keatzia

Ακραία καιρικά φαινομένα στην Κέα

 

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες πλήττουν σήμερα, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, το νησί μας. Οι άνεμοι κυμαίνονται γύρω στα 8 μποφόρ με αποτέλεσμα να είναι αδύνατος ο απόπλους όλων των πλοίων. Η βροχή έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής μεγάλο πρόβλημα σε πολλά σπίτια και καταστήματα. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια σε αρκετές περιοχές της Κέας. Οι κάτοικοι καταβάλλουν προσπάθεια για να διαφυλλάξουν τις περιουσίες τους.

 

Τα άσχημα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και αύριο, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011, αλλά η ένταση της βροχής θα μειωθεί από το μεσημέρι και μετά. Οι δυνατοί άνεμοι θα εξακολουθήσουν.

 

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και θα είναι αίθριος με ανέμους 6-7 μποφόρ.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑