Καιρός   Κατάλευκη καλημέρισε τους κατοίκους της η Τζιά σήμερα το πρωί. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό τον φετινό χειμώνα.   Το χιόνι έπεφτε αρκετά πυκνό από χτες το βράδυ και ο δυνατός αέρας είχε εξασθενήσει. Έτσι, κατά τη διάρκεια της νύχτας τα πάντα καλύφθηκαν από ένα λευκό στρώμα χιονιού.   Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό για το λιμάνι του Λαυρίου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται εξασθένηση των ανέμων από σήμερα το απόγευμα και μετά.   Η θερμοκρασία σήμερα Τετάρτη 9/3/2011 θα κυμανθεί γύρω στους 2 - 5 °C και αύριο Πέμπτη 10/3/2011 γύρω στους 5 - 9 °C.

Published on Μαρτίου 9th, 2011 | by keatzia

0

Χιόνια για 2η φορά φέτος στην Κέα

 

Κατάλευκη καλημέρισε τους κατοίκους της η Τζιά σήμερα το πρωί. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό τον φετινό χειμώνα.

 

Το χιόνι έπεφτε αρκετά πυκνό από χτες το βράδυ και ο δυνατός αέρας είχε εξασθενήσει. Έτσι, κατά τη διάρκεια της νύχτας τα πάντα καλύφθηκαν από ένα λευκό στρώμα χιονιού.

 

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό για το λιμάνι του Λαυρίου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται εξασθένηση των ανέμων από σήμερα το απόγευμα και μετά.

 

Η θερμοκρασία σήμερα Τετάρτη 9/3/2011 θα κυμανθεί γύρω στους 2 – 5 °C και αύριο Πέμπτη 10/3/2011 γύρω στους 5 – 9 °C.

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑