Νέα     Στέλεχος της HELMEPA επισκέφτηκε την Κέα, ύστερα από πρόσκληση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων - Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και πραγματοποίησε παρουσιάσεις σε σχολεία του νησιού μας, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μαθητών, αλλά και την ενημέρωσή τους για το Πρόγραμμα “Παιδική HELMEPA”.   Οι ενημερωτικές παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν στα Δημοτικά Σχολεία Κορρησίας και Ιουλίδας, όπου οι 100 περίπου μαθητές των Δ’, Ε’ και Στ’ Τάξεων, οι οποίοι ήταν αρκετά ενημερωμένοι αλλά και ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, υποσχέθηκαν να κάνουν πράξη όσα άκουσαν, αλλά και να τα διαδώσουν σε συγγενείς και φίλους, ώστε να διατηρηθεί το όμορφο νησί της Τζιας καθαρό.   Οι ενημερωτικές παρουσιάσεις, διάρκειας μιας διδακτικής ώρας, πραγματοποιήθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη των συλλόγων διδασκόντων των παραπάνω σχολικών μονάδων και στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης.   Πηγή: oikokyklades.blogspot.com    

Published on Μαρτίου 15th, 2011 | by keatzia

Ενημερωτική παρουσίαση για το περιβάλλον στους μαθητές της Κέας

 

 

Στέλεχος της HELMEPA επισκέφτηκε την Κέα, ύστερα από πρόσκληση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων – Τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και πραγματοποίησε παρουσιάσεις σε σχολεία του νησιού μας, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μαθητών, αλλά και την ενημέρωσή τους για το Πρόγραμμα “Παιδική HELMEPA”.

 

Οι ενημερωτικές παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν στα Δημοτικά Σχολεία Κορρησίας και Ιουλίδας, όπου οι 100 περίπου μαθητές των Δ’, Ε’ και Στ’ Τάξεων, οι οποίοι ήταν αρκετά ενημερωμένοι αλλά και ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, υποσχέθηκαν να κάνουν πράξη όσα άκουσαν, αλλά και να τα διαδώσουν σε συγγενείς και φίλους, ώστε να διατηρηθεί το όμορφο νησί της Τζιας καθαρό.

 

Οι ενημερωτικές παρουσιάσεις, διάρκειας μιας διδακτικής ώρας, πραγματοποιήθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη των συλλόγων διδασκόντων των παραπάνω σχολικών μονάδων και στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης.

 

Πηγή: oikokyklades.blogspot.com

 

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑