Επικαιρότητα   «Κερδισμένες» από την κρίση των χωρών της Βόρειας Αφρικής θα «αναδυθούν» η Ελλάδα, η Ισπανία και η Τουρκία, καθώς θα απορροφήσουν την αύξηση των τουριστών που αναζητούν εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς για το 2011, σύμφωνα με εκπρόσωπο του tour operator TUI.   Οπως διευκρινίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας TUI κ.Peter Long «αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των συγκεκριμένων τουριστικών χωρών (Ελλάδας, Ισπανίας, Τουρκίας), τόσο οι ξενοδόχοι-επιχειρηματίες όσο και οι επισκέπτες «δουλεύουν» για την επιστροφή του τουρισμού στις χώρες αυτές».   Μάλιστα η TUI έχει προσαρμόσει πλέον τα προγράμματα του για τις συγκεκριμένες περιοχές, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση. Παρά την πολιτική αναταραχή στη λεκάνη της Μεσογείου οι πελάτες της TUI συνεχίζουν να θέλουν να πάνε διακοπές, αν και σε εναλλακτικούς προορισμούς, σύμφωνα με τον κ.Peter Long.   Με τις εκτιμήσεις για άνοδο των κρατήσεων προς την Ελλάδα να διαδέχονται η μια την άλλη, εδραιώνεται η πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα σημειώσει άνοδο των αφίξεων σε διψήφιο νούμερο, εκτίμηση που έχει κάνει και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δια στόματος υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη. Μάλιστα στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η εκτίμηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ανδρέα Ανδρεάδη.   Πηγή: www.naftemporiki.gr

Published on Απριλίου 8th, 2011 | by keatzia

Κερδισμένη η χώρα μας από την κρίση στη Β. Αφρική

 

«Κερδισμένες» από την κρίση των χωρών της Βόρειας Αφρικής θα «αναδυθούν» η Ελλάδα, η Ισπανία και η Τουρκία, καθώς θα απορροφήσουν την αύξηση των τουριστών που αναζητούν εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς για το 2011, σύμφωνα με εκπρόσωπο του tour operator TUI.

 

Οπως διευκρινίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας TUI κ.Peter Long «αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των συγκεκριμένων τουριστικών χωρών (Ελλάδας, Ισπανίας, Τουρκίας), τόσο οι ξενοδόχοι-επιχειρηματίες όσο και οι επισκέπτες «δουλεύουν» για την επιστροφή του τουρισμού στις χώρες αυτές».

 

Μάλιστα η TUI έχει προσαρμόσει πλέον τα προγράμματα του για τις συγκεκριμένες περιοχές, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση. Παρά την πολιτική αναταραχή στη λεκάνη της Μεσογείου οι πελάτες της TUI συνεχίζουν να θέλουν να πάνε διακοπές, αν και σε εναλλακτικούς προορισμούς, σύμφωνα με τον κ.Peter Long.

 

Με τις εκτιμήσεις για άνοδο των κρατήσεων προς την Ελλάδα να διαδέχονται η μια την άλλη, εδραιώνεται η πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα σημειώσει άνοδο των αφίξεων σε διψήφιο νούμερο, εκτίμηση που έχει κάνει και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δια στόματος υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη. Μάλιστα στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η εκτίμηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ανδρέα Ανδρεάδη.

 

Πηγή: www.naftemporiki.gr

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑