Δελτία τύπου Τετραήμερη επίσκεψη του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Κυκλάδων στην Κέα   Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Κυκλάδων πρόκειται να πραγματοποιήσει 4ήμερη επίσκεψη στην Κέα από 11-14 Απριλίου 2011, με σκοπό την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:   Δευτέρα 11/4/2011: Άφιξη/ Λήψη κοινωνικού και ιατρικού ιστορικού των ενδιαφερομένων στο πνευματικό κέντρο/ προγραμματισμός ραντεβού για αξιολόγηση. Η λήψη ιστορικού θα ξεκινήσει περίπου στις 12.00 π.μ. και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ιατρικό τους ιστορικό.   Τρίτη 12/4 – Τετάρτη 13/4 – Πέμπτη 14/4 - Ατομικές αξιολογήσεις με βάση τα προγραμματισμένα ραντεβού & συμβουλευτική. - Επίσκεψη στα σχολεία για πρόγραμμα πρόληψης της τυφλότητας. με αξιολόγηση της οπτικής οξύτητας των παιδιών που φοιτούν στην Α΄ Βαθμίδα της Εκπαίδευσης (μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού). Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Βαρθαλίτου Μαρία, Επισκέπτρια Υγείας (Σύμβουλος Αγωγής Υγείας). Οι ημέρες υλοποίησης του προγράμματος είναι 12-14 Απριλίου, (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη)  κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου. - Ατομική & ομαδική συμβουλευτική υγείας (απόγευμα).   H Πρόεδρος του Δ.Σ. Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕΑ. Κυκλάδων Παρασκευή Κουφοπούλου  

Published on Απριλίου 13th, 2011 | by keatzia

0

Δελτίο Τύπου ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Κυκλάδων

Τετραήμερη επίσκεψη του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Κυκλάδων στην Κέα

 

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Κυκλάδων πρόκειται να πραγματοποιήσει 4ήμερη επίσκεψη στην Κέα από 11-14 Απριλίου 2011, με σκοπό την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

 

Δευτέρα 11/4/2011:

Άφιξη/ Λήψη κοινωνικού και ιατρικού ιστορικού των ενδιαφερομένων στο πνευματικό κέντρο/ προγραμματισμός ραντεβού για αξιολόγηση. Η λήψη ιστορικού θα ξεκινήσει περίπου στις 12.00 π.μ. και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το ιατρικό τους ιστορικό.

 

Τρίτη 12/4 – Τετάρτη 13/4 – Πέμπτη 14/4

Ατομικές αξιολογήσεις με βάση τα προγραμματισμένα ραντεβού & συμβουλευτική.

Επίσκεψη στα σχολεία για πρόγραμμα πρόληψης της τυφλότητας. με αξιολόγηση της οπτικής οξύτητας των παιδιών που φοιτούν στην Α΄ Βαθμίδα της Εκπαίδευσης (μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού). Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Βαρθαλίτου Μαρία, Επισκέπτρια Υγείας (Σύμβουλος Αγωγής Υγείας). Οι ημέρες υλοποίησης του προγράμματος είναι 12-14 Απριλίου, (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη)  κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Ατομική & ομαδική συμβουλευτική υγείας (απόγευμα).

 

H Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕΑ. Κυκλάδων

Παρασκευή Κουφοπούλου

 

Σχόλια

σχόλια

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑