Εκδηλώσεις   Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου "Σιμωνίδης ο Κείος" παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Αntoine De Saint - Exupery "O MIKΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ" στο πνευματικό κέντρο Κορησσίας με τρεις παραστάσεις την Πέμπτη 14/4, την Παρασκευή 15/4 και το Σάββατο 16/4 στις 21.00.       Παίζουν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΤΤΑΡΟΣΜΙΧΑΛΕΝΙΑ ΔΕΜΕΝΕΓΑΝΙΚΟΣ ΔΕΜΕΝΕΓΑΣΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΗΕΦΗ ΛΕΠΟΥΡΑΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΣΤΕΡΝΟΣΠΕΤΡΟΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΑΒΑΡΗΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΗΜΙΤΗΣΣκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ Επιμέλεια Κίνησης: SILVIA MACCHI Mουσική: ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Φώτα - Ήχος: ΣΩΖΑ ΜΟΥΖΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΣ   Τα παιδιά με χιούμορ γράφουν "Απαγορεύονται αυστηρά οι ντομάτες, τα αυγά και τα κινητά τηλέφωνα!!" Μετά την περσινή τους επιτυχία με την παράσταση "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" ξέρουμε πως το μόνο που χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας είναι η καλή μας διάθεση! Καλή επιτυχία παιδιά και ελπίζουμε για επιπλέον παραστάσεις τις ημέρες του Πάσχα!

Published on Απριλίου 14th, 2011 | by keatzia

Ο Μικρός Πρίγκιπας – Θεατρική Παράσταση

 

Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου «Σιμωνίδης ο Κείος» παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Αntoine De Saint – Exupery «O MIKΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» στο πνευματικό κέντρο Κορησσίας με τρεις παραστάσεις την Πέμπτη 14/4, την Παρασκευή 15/4 και το Σάββατο 16/4 στις 21.00.

 

 

 

Παίζουν:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΤΤΑΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΕΝΙΑ ΔΕΜΕΝΕΓΑ
ΝΙΚΟΣ ΔΕΜΕΝΕΓΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΗ
ΕΦΗ ΛΕΠΟΥΡΑ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΑΒΑΡΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΗΜΙΤΗΣ

Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

Επιμέλεια Κίνησης: SILVIA MACCHI

Mουσική: ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Φώτα – Ήχος: ΣΩΖΑ ΜΟΥΖΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΣ

 

Τα παιδιά με χιούμορ γράφουν «Απαγορεύονται αυστηρά οι ντομάτες, τα αυγά και τα κινητά τηλέφωνα!!» Μετά την περσινή τους επιτυχία με την παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» ξέρουμε πως το μόνο που χρειάζεται να πάρουμε μαζί μας είναι η καλή μας διάθεση! Καλή επιτυχία παιδιά και ελπίζουμε για επιπλέον παραστάσεις τις ημέρες του Πάσχα!

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑