Νέα   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΑΣ   Ενημερώνουμε ότι λόγω ασθενείας της κας Αγλαϊας Κρεμέζη, αναβάλλεται το προγραμματισμένο σεμινάριο «Μεσογειακής Μαγειρικής».   Στα πλαίσια του σκοπού του συλλόγου μας για την εξερεύνηση του λαϊκού πολιτισμού του νησιού της Κέας, θα παρουσιάσουμε το συγγραφικό έργο του Τζιώτη συγγραφέα κ. Στέφανου Λέπουρα. Για το έργο του συγγραφέα θα μιλήσει και ο επίσης Τζιώτης συγγραφέας, κ. Βρανάς Γρέκας, παρουσιάζοντας τα τελευταία βιβλία «Ο μπακαλόγατος» και «Οι περιπέτειες του Γκαρό».   Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κέας στη Κορρησία. www.sfkeas.gr   Μάθετε περισσότερα για τον συγγραφέα και την προσφορά του στο νησί εδώ.

Published on Μαΐου 6th, 2011 | by keatzia

Εκδήλωση ΣΦΚ Σάββατο 7 Μαΐου 2011

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΑΣ

 

Ενημερώνουμε ότι λόγω ασθενείας της κας Αγλαϊας Κρεμέζη, αναβάλλεται το προγραμματισμένο σεμινάριο «Μεσογειακής Μαγειρικής».

 

Στα πλαίσια του σκοπού του συλλόγου μας για την εξερεύνηση του λαϊκού πολιτισμού του νησιού της Κέας, θα παρουσιάσουμε το συγγραφικό έργο του Τζιώτη συγγραφέα κ. Στέφανου Λέπουρα. Για το έργο του συγγραφέα θα μιλήσει και ο επίσης Τζιώτης συγγραφέας, κ. Βρανάς Γρέκας, παρουσιάζοντας τα τελευταία βιβλία «Ο μπακαλόγατος» και «Οι περιπέτειες του Γκαρό».

 

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κέας στη Κορρησία.

www.sfkeas.gr

 

Μάθετε περισσότερα για τον συγγραφέα και την προσφορά του στο νησί εδώ.

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑