Νέα   Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών διοργανώνει με την αρωγή του Δήμου Κέας, εκδήλωση παρουσίασης της έρευνας που πραγματοποίησε ο κ.Γιώργος Σπέης, ερευνητής λαογραφίας με θέμα την "Κόκα της Κέας".   Μέρος του ερευνητικού υλικού παρουσιάστηκε στην Παλιά Βουλή τον Απρίλιο του 2011. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν περεταίρω στοιχεία της έρευνας.   Η “Φωτιά ως γενεσιουργός αιτία της Λαϊκής Προφορικής Παράδοσης” θα είναι το προλογικό θέμα από τον Γιώργο Ευγενικό, ηθοποιό - εκπαιδευτικό.   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011, στις 20:30.   Φωτογραφία: www.naokeas.wordpress.com Μερική άποψη του Κόλπου του Αγ. Νικολάου από την περιοχή της 'Κόκκας' με το 'Στενό του Λ. Κατσώνη' και τα παλαιά κτίρια του 19ου αιώνα που μερικώς μόνο σώζονται σήμερα.  

Published on Μαΐου 6th, 2011 | by keatzia

H KOKA ΤΗΣ ΚΕΑΣ – Παρουσίαση Έρευνας

 

Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών διοργανώνει με την αρωγή του Δήμου Κέας, εκδήλωση παρουσίασης της έρευνας που πραγματοποίησε ο κ.Γιώργος Σπέης, ερευνητής λαογραφίας με θέμα την «Κόκα της Κέας».

 

Μέρος του ερευνητικού υλικού παρουσιάστηκε στην Παλιά Βουλή τον Απρίλιο του 2011. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν περεταίρω στοιχεία της έρευνας.

 

Η “Φωτιά ως γενεσιουργός αιτία της Λαϊκής Προφορικής Παράδοσης” θα είναι το προλογικό θέμα από τον Γιώργο Ευγενικό, ηθοποιό – εκπαιδευτικό.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο «Στυλιανός Ρέστης» στην Κορησσία, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011, στις 20:30.

 

Φωτογραφία: www.naokeas.wordpress.com

Μερική άποψη του Κόλπου του Αγ. Νικολάου από την περιοχή της “Κόκκας” με το “Στενό του Λ. Κατσώνη” και τα παλαιά κτίρια του 19ου αιώνα που μερικώς μόνο σώζονται σήμερα.

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑