Νέα   Η ομάδα του θεατρικού παιχνιδιού του Λυκείου Κέας σας προσκαλεί στην παράσταση "Περπατώ εις το δάσος..." της Στέλλας Μιχαηλίδου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Τ.Λ. Κέας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011, στις 20:30!   Πρόκειται για την περιπετιώδη και κομική διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας, της Κοκκινοσκουφίτσας, η οποία συναντά ήρωες από πολλά κλασικά παραμύθια, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της.   Η παρουσία όλων μας θα δώσει μεγάλη χαρά στους μαθητές, όπως λένε οι ίδιοι, προκειμένου να αποχαιρετήσουν μαζί μας τη φετινή σχολική χρονιά και να υποδεχτούμε όλοι με χιούμορ το καλοκαίρι!  

Published on Ιουνίου 14th, 2011 | by keatzia

Θεατρική Παράσταση Λυκείου Κέας – Περπατώ εις το δάσος…

 

Η ομάδα του θεατρικού παιχνιδιού του Λυκείου Κέας σας προσκαλεί στην παράσταση «Περπατώ εις το δάσος…» της Στέλλας Μιχαηλίδου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Τ.Λ. Κέας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011, στις 20:30!

 

Πρόκειται για την περιπετιώδη και κομική διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας, της Κοκκινοσκουφίτσας, η οποία συναντά ήρωες από πολλά κλασικά παραμύθια, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της.

 

Η παρουσία όλων μας θα δώσει μεγάλη χαρά στους μαθητές, όπως λένε οι ίδιοι, προκειμένου να αποχαιρετήσουν μαζί μας τη φετινή σχολική χρονιά και να υποδεχτούμε όλοι με χιούμορ το καλοκαίρι!

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑