Εκδηλώσεις   Με 2 επιτυχημένες παραστάσεις (16 και 23 Ιουνίου 2011) αποχαιρέτησαν οι μαθητές τη σχολική χρονιά και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι! Η Θεατρική Ομάδα του Λυκείου Κέας παρουσίασε την παράσταση ''Περπατώ Εις Το Δάσος...'' της Στέλλας Μιχαηλίδου.   Μέσα από το χιούμορ και την ανατρεπτική ματιά τους, είδαμε τις αναμνήσεις μας από πολλά κλασικά παραμύθια (Κοκκινοσκουφίτσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοντορεβιθούλης, κ.ά.) να διασταυρώνονται, να συνδυάζονται, να περιπλέκονται και να φτιάχνουν την περιπετειώδη διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας.   Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχές για να έχουν πάντα δημιουργική διάθεση και φυσικά... ένα καλό καλοκαίρι!   Φωτογραφίες: Στιγμές από την παράσταση και τα παρασκήνια στις 16 Ιουνίου 2011.

Published on Ιουνίου 28th, 2011 | by keatzia

Επιτυχία για τη Θεατρική Παράσταση Λυκείου Κέας – Περπατώ εις το δάσος…

 

Με 2 επιτυχημένες παραστάσεις (16 και 23 Ιουνίου 2011) αποχαιρέτησαν οι μαθητές τη σχολική χρονιά και υποδέχτηκαν το καλοκαίρι! Η Θεατρική Ομάδα του Λυκείου Κέας παρουσίασε την παράσταση »Περπατώ Εις Το Δάσος…» της Στέλλας Μιχαηλίδου.

 

Μέσα από το χιούμορ και την ανατρεπτική ματιά τους, είδαμε τις αναμνήσεις μας από πολλά κλασικά παραμύθια (Κοκκινοσκουφίτσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοντορεβιθούλης, κ.ά.) να διασταυρώνονται, να συνδυάζονται, να περιπλέκονται και να φτιάχνουν την περιπετειώδη διαδρομή μιας αλλόκοτης ηρωίδας.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχές για να έχουν πάντα δημιουργική διάθεση και φυσικά… ένα καλό καλοκαίρι!

 

Φωτογραφίες: Στιγμές από την παράσταση και τα παρασκήνια στις 16 Ιουνίου 2011.

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑