Νέα   Ο μετεωρολογικός σταθμός Ιουλίδας Κέας λειτουργεί από την 1 Ιουλίου 2011 στο χώρο του σχολείου του Γυμνασίου Κέας με Τ.Λ.   "Μετά από τρέξιμο, αρκετά τηλεφωνήματα και επιμονή, τελικά ξεκίνησε τη λειτουργία του..." όπως λένε οι κος Σταμάτιος Καππάτος και κος Λεωνίδας Βασιλόπουλος. "Επίσης οφείλουμε ευχαριστίες πέρα από τον κ. Συνοδινό ο οποίος βοήθησε οικονομικά το όλο εγχείρημα, τον κ. Χαστά που μας έφερε σε επαφή μαζί του, τον κ. Ν. Δεμένεγα για τις πληροφορίες και την υποστήριξη, τον κ. Γ. Δεμένεγα για την κατασκευή του ιστού και τη συνεργασία, το σύλλογο καθηγητών του Γυμνασίου Τ.Λ., το σύλλογο γονέων του Γυμνασίου Τ.Λ. και το Δήμαρχο της Κέας, και βέβαια το διευθυντή του αστεροσκοπείοιυ Αθηνών κ. Κ. Λαγουβάρδο..."   Μπορείτε να βλέπετε τα δεδομένα και τις αναφορές του σταθμού εδώ: http://penteli.meteo.gr/statio​ns/ioulida/.   Ο σταθμός βρίσκεται σε υψόμετρο 280 μέτρων. Επίσης έχει συνδεθεί με την επίσημη ιστοσελίδα και το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Ε.Α.Α. στο www.meteo.gr. Ιδιοκτησία - Φιλοξενία: Γυμνάσιο Κέας Επιτήρηση: Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών   Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το βήμα αυτό, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο!  

Published on Ιουλίου 20th, 2011 | by keatzia

Μετεωρολογικός σταθμός Ιουλίδας Κέας

 

Ο μετεωρολογικός σταθμός Ιουλίδας Κέας λειτουργεί από την 1 Ιουλίου 2011 στο χώρο του σχολείου του Γυμνασίου Κέας με Τ.Λ.

 

«Μετά από τρέξιμο, αρκετά τηλεφωνήματα και επιμονή, τελικά ξεκίνησε τη λειτουργία του…» όπως λένε οι κος Σταμάτιος Καππάτος και κος Λεωνίδας Βασιλόπουλος. «Επίσης οφείλουμε ευχαριστίες πέρα από τον κ. Συνοδινό ο οποίος βοήθησε οικονομικά το όλο εγχείρημα, τον κ. Χαστά που μας έφερε σε επαφή μαζί του, τον κ. Ν. Δεμένεγα για τις πληροφορίες και την υποστήριξη, τον κ. Γ. Δεμένεγα για την κατασκευή του ιστού και τη συνεργασία, το σύλλογο καθηγητών του Γυμνασίου Τ.Λ., το σύλλογο γονέων του Γυμνασίου Τ.Λ. και το Δήμαρχο της Κέας, και βέβαια το διευθυντή του αστεροσκοπείοιυ Αθηνών κ. Κ. Λαγουβάρδο…»

 

Μπορείτε να βλέπετε τα δεδομένα και τις αναφορές του σταθμού εδώ: http://penteli.meteo.gr/statio​ns/ioulida/.

 

Ο σταθμός βρίσκεται σε υψόμετρο 280 μέτρων. Επίσης έχει συνδεθεί με την επίσημη ιστοσελίδα και το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Ε.Α.Α. στο www.meteo.gr.

Ιδιοκτησία – Φιλοξενία: Γυμνάσιο Κέας

Επιτήρηση: Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

 

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το βήμα αυτό, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο!

 

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑