Αθλητικά   Οι φετινοί αθλητικοί αγώνες στίβου "Σιμωνίδεια" που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Απανταχού Κείων κάθε καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Αυγούστου, κατά τις 6 μ.μ., στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κορησσίας. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή λίγο πριν τους αγώνες στο γραφείο του Τοπικού Συμβουλίου Κορησσίας.   Φέτος, στο πλαίσιο των αγώνων, διενεργούνται και ποδηλατοδρομίες, την Πέμπτη 11 Αυγούστου, 7 μ.μ.μ με σημείο εκκίνησης την Κόκκα (για εφήβους και ανηλίκους) και την Αγία Ειρήνη (για παίδες - κορασίδες) και τερματισμό στο γήπεδο του Οτζιά.   Φωτογραφία (kea-tzia.gr): Σιμωνίδεια 2010

Published on Ιουλίου 31st, 2011 | by keatzia

Σιμωνίδεια 2011

 

Οι φετινοί αθλητικοί αγώνες στίβου «Σιμωνίδεια» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Απανταχού Κείων κάθε καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Αυγούστου, κατά τις 6 μ.μ., στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κορησσίας. Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή λίγο πριν τους αγώνες στο γραφείο του Τοπικού Συμβουλίου Κορησσίας.

 

Φέτος, στο πλαίσιο των αγώνων, διενεργούνται και ποδηλατοδρομίες, την Πέμπτη 11 Αυγούστου, 7 μ.μ.μ με σημείο εκκίνησης την Κόκκα (για εφήβους και ανηλίκους) και την Αγία Ειρήνη (για παίδες – κορασίδες) και τερματισμό στο γήπεδο του Οτζιά.

 

Φωτογραφία (kea-tzia.gr): Σιμωνίδεια 2010

Σχόλια

σχόλια

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑